Salvatorul Onofraș

04 Sep. 2011, 13:13 Campionat
Salvatorul** Onofraș

Marius Onofraș a marcat în ultimul minut golul victoriei lui CSMS Iași în meciul cu Gloria Buzău. Antrenorul Ionuț Popa, care a urmărit partida din tribune, fiind suspendat, admite că echipa sa mai are mult de muncă pentru a ajunge la un nivel optim.

Antrenorul Ionuț Popa a trăit cu sufletul la gură meciul de debut pe banca Iașiului, în cel de-al treilea mandat, cu Gloria Buzău. Având în față o echipă modestă, venită în Copou doar cu gândul de a se apăra, fotbaliștii de la CSMS Iași s-au impus chinuit, la limită, printr-un gol marcat de vedeta Marius Onofraș în ultimul minut. Ieșenii au dominat meciul, dar s-au întrecut în ratări, „campion” la acest capitol fiind atacantul Herghelegiu. La una dintre ultimele faze ale partidei, fostul vârf al campioanei Unirea Urziceni, Marius Onofraș, a marcat din apropierea liniei porții golul primului succes pe teren propriu în acest sezon și primul al lui Ionuț Popa în noul mandat.

Fotbalistul ieșean spune că victoria lui CSMS a fost de necontestat. „Am obținut o victorie meritată într-un meci pe care l-am dominat de la cap la coadă. Orice punct și orice victorie contează, chiar dacă suferim în teren. A fost unul dintre cele mai grele goluri pe care le-am marcat, chiar dacă din tribună pare altfel”, a spus Onofraș.

Ionuț Popa spune că mai e mult de muncă

La rândul său, antrenorul Ionuț Popa a pus evoluția mai slabă a echipei pe seama căldurii și a lipsei de prospețime, afirmând că ieșenii mai au mult de muncă pentru a se prezenta la un bun nivel.

„A fost un meci foarte greu. În prima repriză am jucat mai puțin bine, iar în repriza secundă, chiar dacă am evoluat mai bine, a fost mai greu pentru noi pentru că spațiile au fost foarte mici. Noi am fost lenți și previzibili, dar chiar și așa am avut 4-5 ocazii spre finalul meciului. Oaspeții s-au apărat aglomerat, ei nu au contat deloc în atac și de aceea ne-a fost foarte greu să le desfacem apărarea. De la mijloc în sus trebuie să iuțim jocul și să avem mai multă fantezie pe faza ofensivă. Vreau să pun acest prim meci mai slab pe seama căldurii și a lipsei de prospețime, dar este clar că mai avem mult de muncă”, a spus Ionuț Popa.

Mihai Ciobanu: „Nu am contat în atac”

De cealaltă parte, antrenorul Buzăului, Mihai Ciobanu, a declarat: „Suntem afectați pentru că am pierdut acest meci în chiar minutele de final. Dacă am stat bine pe faza defensivă, fiind chiar bravi în unele momente, în atac ne-au tremurat genunchii. Nu am contat pe faza ofensivă și nu te poți prezenta la un meci fără sa te apropii de poarta adversă. Pentru efortul pe care l-au făcut băieții mei, poate că meritam un egal, mai ales că am fost învinși cu un gol venit în ultimele minute. Oricum, noi și Iașiul avem obiective diametral opuse”.

articol scris de Narcis Pohoață

04 Sep. 2011, 13:13 Campionat
Pe aceeași temă