Reușită de senzație pentru „U” Cluj. VIDEO | Puștiul care a luat 9.71 în BAC a înscris de la centrul terenului

Octavian Vasilescu 11 Aug. 2019, 16:32 Campionat
Reușită de senzație pentru

„U” Cluj a deschis scorul în meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu grație lui Alex Pop, care a marcat cu un șut expediat de la centrul terenului. În vârstă de 19 ani, Pop a fost adus în această vară de la Viitorul, iar acum a reușit să-l impresioneze pe antrenorul Dulca.

După 35 de minute în care jocul n-a oferit foarte multe ocazii, Alex Pop a „spart gheața” cu o execuție de-a dreptul spectaculoasă. Puștiul transferat de „U” în această vară a urcat spre jumătatea adversă, a observat că portarul advers este ieșit din poartă, iar imediat după ce a trecut de linia de centru a ales să șuteze. Mingea șutată de Pop a prins o traiectorie perfectă, iar portarul advers n-a reușit decât să împingă balonul în bara transversală. Mingea a căzut apoi în poartă, iar „U” Cluj a trecut la conducerea partidei.

După alte cinci minute, Pop a reușit dubla. La al doilea gol, mijlocașul ofensiv a reluat din apropiere, mai exact din careul advers.

Video cu golurile marcate de Pop

A înscris de la peste 50 de metri și a luat 9.71 în BAC

Povestea lui Alex Pop este una destul de interesantă. Mijlocașul s-a născut pe 1 februarie 2000, la Buenos Aires. A început fotbalul la „U” Cluj, iar în 2016 a fost la un pas să semneze cu AS Roma. A petrecut câteva săptămâni în „Cetatea Eternă”, însă nu a fost păstrat de clubul italian. Mai apoi s-a întors în România și a semnat cu Viitorul Constanța. Trei ani a jucat Alex Pop sub îndrumarea lui Gheorghe Hagi, după care a decis să revină la Cluj-Napoca. Antrenorul Cristian Dulca l-a convins pe Pop să semneze cu „U”, iar mijlocașul a reușit acum primele sale goluri în noul sezon. Iar primul va candida cu siguranță la titlul de golul campionatului.

Pop a reușit în această vară să obțină media 9.71 la examenul de bacalaureat. Nu a fost însă cea mai mare notă din cadrul lotului. Colegul său, Victor Robert Dican, a obținut media 9.96.

Citește și: SPECIAL | Fotbalistul lui „U” Cluj care a luat 9,96 la BAC: „Am vrut să sparg stereotipul că fotbaliștii sunt proști”

 

Octavian Vasilescu 11 Aug. 2019, 16:32 Campionat
Pe aceeași temă