Primarul Miroslavei dezminte zvonul retragerii Științei din campionat. „Nu am investit bani în echipă ca să o retrag. La iarnă ne întărim și mergem mai departe”

Primarul Miroslavei dezminte zvonul retragerii Științei din campionat.**

În ultimele zile au apărut mai multe zvonuri la Iași conform cărora în Consiliul Local al comunei Miroslava s-ar fi luat în discuție retragerea echipei Știința din campionatul Ligii a 2-a. Primarul localității, Dan Niță, a negat acest lucru și susține că echipa va fi întărită în pauza competițională pentru a evita retrogradarea.

„Nu știu cine a lansat aceste zvonuri, nu este adevărat. Nu s-a discutat așa ceva. Doar nu am băgat banii de pomană în echipă până acum! Cum să retrag echipa? În pauza competițională vom aduce câțiva jucători, întărim echipa și mergem mai departe”, a declarat primarul Miroslavei, Dan Niță.

Clubul nu are președinte în acest moment

Acesta s-a referit și la situația conducerii clubului, rămas fără președinte după demisia lui Daniel Acatrinei. „Daniel Acatrinei nu mai este președintele clubului. Eu am nevoie de un președinte care să se implice, să stea acolo și să rezolve problemele, să fie în permanență la echipă. Acatrinei nu avea timp. El și-a dat demisia și am acceptat-o. În momentul de față suntem în căutarea unui președinte”, a completat Dan Niță.

Știința Miroslava ocupă ultimul loc în clasamentul ligii secunde, cu o etapă înaintea finalului turului. Ieșenii au 13 puncte după 18 etape și au șansa să predea „lanterna” după ultimul meci din tur dacă vor câștiga partida de pe teren propriu cu Ripensia Timișoara, programată vineri, de la ora 14:00, la Uricani. Știința nu a mai câștigat în campionat de șase etape, înregistrând în acest interval patru înfrângeri și două remize.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă