Meciul de inaugurare a noului stadion din Târgu Jiu e programat în aceeași zi cu jocul dintre Pandurii și „U” Cluj. Cât costă biletele pentru accesul pe arenă

Marius ANGHEL 21 Oct. 2019, 18:43 Campionat
Meciul de inaugurare a noului stadion din Târgu Jiu e programat în aceeași zi cu jocul dintre Pandurii și

Noul stadion din Târgu Jiu va fi inaugurat în aceeași zi în care va avea loc și primul meci oficial pe această arenă. Joia trecută, stadionul Municipal al orașului reședință al județui Gorj a fost omologat pentru a găzdui meciuri în Liga 2. Pandurii Târgu Jiu a anunțat prețul biletelor pentru meciul inaugurării, cu „U” Cluj, de vineri, de la ora 18:00, în cadrul etapei a 14-a a Ligii 2.

Un stadion nou de fotbal, înainte de a organiza primul meci oficial, are nevoie de un eveniment pentru a testa construcția și a primi acceptul să fie dat în folosință. La Târgu Jiu, acest test se va face cu un joc de old-boys între o selecționată a foștilor jucători ai clubului Pandurii și o selecționată a foștilor jucători ai echipei naționale a României. Și a fost programat chiar în după-amiaza zilei în care va organiza prima partidă oficială!?

Vineri, de la ora 14:00, pe noul stadion din Târgu Jiu are loc meciul de old-boys, iar dacă totul va fi bine va organiza partida dintre Pandurii Târgu Jiu și Universitatea Cluj, care e programat de la ora 18:00.

Pentru jocul cu „U” Cluj, clubul Pandurii a început de astăzi să comercializeze bilete care vor permite accesul și la meciul de old-boys. La Peluze un tichet costă 15 lei, iar la Tribuna I și Tribuna II costă 25 lei.

Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete a stadionului Municipal, care va fi deschisă zilnic, până vineri dimineața. Casa de bilete a stadionului este amplasată în  fața primăriei Târgu Jiu, în clădirea stadionului Municipal, sub pasarela de acces în arenă.

Iată comunicatul:

„Clubul Pandurii Târgu Jiu  anunță că începând de  astăzi, 21 octombrie 2019,  ora 14:00,  se pot procura biletele pentru meciul de inaugurare a Stadionului Municipal din Târgu Jiu. Evenimentul va avea loc vineri 25 octombrie, și va include  un joc demonstrativ de  old boys dintre foste glorii ale echipei Pandurii și foste glorii ale echipei naționale, precum și meciul oficial   dintre Pandurii Târgu Jiu și Universitatea  Cluj  din etapa a  14-a a   ligii a doua Casa Pariurilor.

Biletele sunt valabile la toate evenimentele inaugurării, care includ tăierea panglicii inaugurale programată la ora 14:00, meciul de old boys  dintre o selecționată  a foștilor jucători ai echipei Pandurii și o selecționată a foștilor jucători ai echipei naționale a  României, programat cu începere de la ora 15:00 și la meciul oficial din Liga a doua susținut de Pandurii Târgu Jiu în compania formației Universitatea Cluj, programat cu începere  de  la ora 18:00.

Biletele se vor pune în vânzare astăzi, începând cu ora 14:00, la casa de bilete a Stadionului Municipal care va fi deschisă zilnic,  până vineri dimineața. Casa  de bilete a stadionului este amplasată în  fața Primăriei Târgu Jiu, în clădirea Stadionului  Municipal, sub pasarela de acces în stadion.

Pentru acest eveniment se  pun în vânzare bilete  la următoarele prețuri:

    15 lei la peluze
    25 de lei Tribuna I -a
    25 de lei Tribuna a II-a.”

Marius ANGHEL 21 Oct. 2019, 18:43 Campionat
Pe aceeași temă