Dinamo II învinge un Otopeni în degringoladă

11 Sep. 2011, 03:22 Campionat
Dinamo II învinge** un Otopeni în degringoladă

Trupa lui Flavius Stoican a reușit să obțină cea de-a treia victorie în patru etape din noul sezon al Ligii a II-a. De această dată, Dinamo II a învins una dintre formațiile cu pretenții din Seria I, echipa antrenată de Tudorel Dumitru, CS Otopeni. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea „câinilor mici”, iar unicul gol a fost marcat de Raphael Stănescu în minutul 23.

După începutul mai slab de sezon, CS Otopeni s-a impus clar în etapa precedentă, pe teren propriu, în fața Farului (scor 4-2). Pentru clubul ilfovean părea să fie un nou start, iar fanii așteptau ca în meciurile următoare echipa să strângă cât mai multe puncte. Din păcate pentru ei, CS Otopeni a comis-o din nou și se întoarce cu mâinile goale din Ștefan Cel Mare.

Formația lui Tudorel Dumitru a fost de nerecunoscut timp de mai bine de o oră, în care jucătorii au evoluat fără vlagă, și „fără pic de ambiție și dăruire” după cum declara la sfârșitul partidei Mugur Porumbacu, directorul executiv al celor din Otopeni. Alb-albaștrii și-au reintrat în ritm în ultima jumătate de oră și s-au întrecut unul pe altul în ratări incredibile. Florin Manea a tras din toate pozițiile, atât din lovituri libere cât și din acțiuni, însă fără niciun rezultat pe tabela de marcaj. Serediuc l-a imitat și el și de două ori a fost destul de aproape să înscrie. Cea mai mare ocazie i-a aparținut însă lui Marius Ene. În minutul 84, acesta a fost servit excelent în suprafața de pedeapsă și din poziție ideală a șutat pe lângă din 6 metri.

În urma indicațiilor primite de pe bancă, ilfovenii s-au năpustit în atac cu toată formația, iar în ultimele 10 minute s-a jucat doar la o singură poartă. Rând pe rând au ratat Florin Anghel,apoi Odoroabă, care a trimis slab cu capul din careu, dar și Iuhas, care a tras la o palmă peste transversala lui Naumovski la ultima fază a meciului.

Dinamo II s-a aflat la conducerea jocului în prima repriză și a reușit să marcheze și singurul gol în minutul 23 prin Raphael Stănescu. Recent revenit pe teren în urma unei accidentări, micuțul jucător din Ștefan cel Mare a primit o centrare excelentă de la Daniel Stanca și a reușit să îl învingă pe Râmniceanu printr-o lovitură de cap. Partea a doua a început tot cu băieții lui Flavius Stoican la timonă și într-un interval de trei minute au ratat două bune ocazii de a-și majora avantajul. Mai întâi, în min 48, prin George Păun, care a scăpat singur cu portarul, însă a trimis pe lângă poartă și apoi în min 51 prin Nelu Bucă, cel care a tras puțin peste transversală dintr-o poziție favorabilă. Din acel moment dinamoviștii s-au cantonat în apărare, au reușit să își păstreze avansul minim de pe tabelă și să se impună.

În urma acestui meci Dinamo II acumulează 9 puncte și se clasează pe locul secund, în timp ce CS Otopeni a strâns doar 4 puncte în tot atâtea jocuri. Etapa viitoare „câinii” se vor deplasa la, iar trupa lui Tudorel Dumitru va avea o misiune dificilă pe teren propriu în fața Deltei Tulcea.

Dinamo II – CS Otopeni 1-0 (1-0)
A marcat: R. Stănescu ’23

Dinamo II: Naumovski – D. Stanca, A. Nițu, R. Crișan, Burnea – Scărlătescu, Bucșă (cpt.), Albert, Păun (’72 Lupașcu) – R. Stănescu (’65 R. Găman), Bucă (’90 Misu)
Antrenor: Flavius Stoican

CS Otopeni: Râmniceanu – Ghindeanu, Odoroabă, Al. Dragomir, G. Ghiță (’46 Iuhas) – Serediuc, M. Dedu (’68 Fl. Anghel), Neagoie (’54 N. Cristea), Lupu – Fl. Manea (cpt.) – Ene
Antrenor: Tudorel Dumitru

articol scris de Gabriel MORARIU

11 Sep. 2011, 03:22 Campionat
Pe aceeași temă