UTA, aproape să dea un nou jucător în Liga 1! E în discuții avansate cu Astra

UTA e pe cale să dea încă un tânăr jucător în Liga 1 în această vară. Dacă pe Cristian Costin (21 de ani) l-a cedat la FC Voluntari, mijlocaș care a și fost integralist pentru ilfoveni în remiza cu Sepsi OSK (scor 1-1), arădenii se pot despărți acum și de Albert Stahl.

Mijlocașul de 20 de ani nu a făcut deplasarea cu echipa la Sânmartin, pentru amicalul cu Luceafărul Oradea, câștigat cu 2-1, fiindcă se află în discuții avansate pentru a semna cu Astra, anunță Sport Arad. Giurgiuvenii sunt antrenați de Dan Alexa, cel care îl cunoaște destul de bine pe Stahl.

În sezonul recent încheiat al Ligii 2, Albert Tivadar Stahl a evoluat destul de puțin pentru UTA: 721 de minute totalizate în 16 meciuri, fără să înscrie. Mijlocașul nu s-a mai ridicat la nivelul arătat în ediția 2017/2018, atunci când juca în 30 de meciuri și marca un gol. Cel mai probabil, dacă cele două cluburi se vor înțelege, Stahl va ajunge la Astra sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare.

Cum l-a pierdut pentru cel puțin trei luni pe Alexandru Ciucur, accidentat, iar Albert Stahl e ca și plecat, UTA trebuie să își caute un nou jucător la mijlocul terenului, pentru a-și completa lotul care luni pleacă în cantonament în Slovenia.

„E un lucru bun că un tânăr jucător al UTA-ei face pasul spre Liga 1, însă trebuie să găsim un alt jucător pe acea poziție. Cu atât mai mult cu cât l-am pierdut și pe Alex Ciucur în aceeași zonă a terenului”, a spus, pentru Sport Arad, antrenorul echipei UTA, Laszlo Balint.

Anul trecut și în luna ianuarie a acestui an, Albert Stahl a mers în Germania, unde impresarul său, agentul Cătălin Sărmășan, l-a dus să dea probe la echipa under 23 a clubului Borussia Dortmund. Jucătorul „Bătrânei Doamne” nu a semnat însă cu echipa germană.

Pe aceeași temă