Un nou transfer perfectat de Farul. Jucătorul a evoluat în Liga 1 cu Juventus, iar ultima dată a fost la una dintre retrogradatele din Liga 2

SSC Farul a perfectat astăzi al cincilea transfer pentru noul sezon al Ligii 2. Echipa constănțeană a semnat cu un jucător care evoluează în principal ca fundaș stânga, însă poate fi folosit și ca mijlocaș.

Noua achiziție este Iulian Carabela (23 de ani), un jucător originar din Cernavodă și care în sezonul recent încheiat a jucat pentru Daco-Getica București și Aerostar Bacău.

În cariera lui a mai trecut pe la Eolica Baia, Delta Dobrogea Tulcea și ACS Poli. La timișoreni a fost în ultimul sezon petrecut în Liga 1, însă nu a fost utilizat în niciun meci. Mare parte din cariera sa și-a petrecut-o la Daco-Getica (noua denumire a celor de la Juventus), pentru care a avut apariții și în prima ligă, 12 la număr.

În ediția trecută a Ligii 2 a evoluat în 17 meciuri pentru Daco-Getica, iar în iarnă a semnat cu Aerostar Bacău, unde a prins 15 jocuri. Retrogradarea echipei băcăuane în Liga 3 l-a făcut să-și reziliere contractul și să semneze, acum, cu Farul.

Până acum, Farul i-a mai transferat pe mijlocașii Baudouin Kanda (26 de ani, ex UTA), Antonio Cruceru (23 de ani, ex Turris Turnu Măgurele) și Mihailo Mitrov (24 de ani, ex Academica Clinceni) și atacantul Alexandru Stoica (22 de ani, ex Petrolul).

 

Pe aceeași temă