Un nou fundaș la Farul! A ratat promovarea cu „U” Cluj și a ales să-și continue cariera la echipa din Constanța

SSC Farul începe, ușor – ușor, să își formeze un noul lot, după ce în această vară a rămas fără majoritatea jucătorilor pe care s-a bazat în partea secundă a campionatului Ligii 2, în care și-a îndeplinit obiectivul de a se menține în acest eșalon.

Echipa constănțeană se află de luni în cantonament la Brașov, iar sâmbătă a perfectat un nou transfer. Până acum a bifat achiziții în toate compartimentele, însă în defensivă avea un singur nume nou cu care semnase: Iulian Carabela. Acestuia i se alătură acum și Ionuț Andrei Ursu (30 de ani).

Ursu a devenit liber de contract în această vară, după ce i s-a încheiat înțelegerea cu prim-divizionara Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, echipă alături de care a promovat în prima ligă în urmă cu doi ani, iar în prima parte a sezonului trecut a strâns doar 97 de minute în trei meciuri pentru covăsneni. În iarnă a fost împrumutat la „U” Cluj, unde a prins ceva mai multe minute, 455, în cele opt partide în care a fost trimis pe teren, dar în patru ca titular. A ratat promovarea la baraj cu „Șepcile roșii”, iar drumurile lor s-au despărțit.

Acum, fundașul originar din Bacău a semnat cu SSC Farul, durata contractului fiind ținută secretă de „marinari”. În cariera sa, Ursu a mai jucat pentru Willy Bacău, FCM Bacău, FC Botoșani, Dunărea Galați, Săgeata Năvodari și SC Bacău. În Liga 1 a jucat pentru Botoșani și Sepsi.

Până acum, echipa constănțeană i-a mai transferat pe portarul Vlad Muțiu (24 de ani, ex Dinamo), fundașul Iulian Carabela (23 de ani, ex Aerostar Bacău), mijlocașii Baudouin Kanda (26 de ani, ex UTA), Antonio Cruceru (23 de ani, ex Turris Turnu Măgurele) și Mihailo Mitrov (24 de ani, ex Academica Clinceni) și atacantul Alexandru Stoica (22 de ani, ex Petrolul).

Foto: Dan TĂ‚UȚAN / Mediafax foto și FC Farul Constanța

Pe aceeași temă