Paul Codrea a refuzat să o antreneze pe Șoimii! Pâncotanii se mișcă greu la capitolul achiziții

Paul Codrea a refuzat să o antreneze pe Șoimii!** Pâncotanii se mișcă greu la capitolul achiziții

În ultima zi de transferuri, Șoimii Pâncota a reușit să-i convingă pe cei de la Crișul Chișineu Criș să-i dea drumul lui Ionuț Ianc. Fundașul central de 18 ani a fost dat la curtea lui Mihai Roșca în urmă cu o lună de zile de Pavel Piroș, dar nevoile divizionarei secunde l-au readus la „vatră”.

Tot la capitolul transferuri, pe filiera italiană, ar putea fi repatriat un talent al fotbalului din Piatra Neamț, pe care Angelo Massone îl cunoaște bine. Este vorba despre Marian Liviu Drăghiceanu, un mijlocaș de bandă ofensiv de 18 ani care, la un moment dat, s-a aflat în curtea lui Cagliari, dar a susținut probe și la UTA într-unul dintre amicalele susținute în această vară în Peninsulă.

Totodată, de la meciul cu Tărlungeniul, se va conta și pe Alexandru Oprea, un goalkeeper de 27 de ani, care acum câțiva ani a fost în lotul lui Dinamo. Acesta îi va face concurență lui Adrian Horvat, care, de altfel, până acum nu s-a descurcat rău între buturile Șoimilor.

În fine, „telenovela” antrenorul continuă. Argentinianul Pasculi tot vine, dar nu mai ajunge, iar, în paralel, „oficialii” clubului caută variante de înlocuire a acestuia. În acest, sens i s-ar fi făcut o ofertă lui Paul Codrea, care activează în Liga a 4-a Timiș, la Ghiroda, dar fostul mijlocaș al naționalei a refuzat-o politicos.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă