OFICIAL | Florin Marin, numit director tehnic la CS Mioveni. Obiectivul este promovarea în Liga 1

OFICIAL | Florin Marin, numit director tehnic la CS Mioveni.** Obiectivul este promovarea în Liga 1

CS Mioveni își completează stafful tehnic din această săptămână, după ce în etapa din weekend, în meciul cu Metalul Reșița, câștigat cu 5-1, interimarul a fost asigurat de Iordan Eftimie și Mihai Olteanu. Antrenorul Alexandru Pelici a fost demis, vineri după amiază, de la gruparea argeșeană în urma a două meciuri în care nu s-a obținut victoria.

Așa cum Liga2.ro a anunțat de astăzi dimineață, la CS Mioveni a fost numit ca director tehnic Florin Marin. Ultima dată antrenor la FC Voluntari, Marin a condus astăzi primul antrenament al echipei galben-verde. Eftimie va rămâne principal, iar Olteanu secund. „Flocea” a venit la Mioveni cu un preparator fizic.

„După plecarea antrenorului Alexandru Pelici, conducerea clubului nostru a decis să întărească staff-ul tehnic până la finalul sezonului, având în vedere că echipa mai are încă șanse matematice să ocupe locul 2 sau 3.

Astfel, s-a ajuns la o înțelegere cu Florin Marin, antrenor care a mai pregătit echipa noastră în 2007, în Liga 1 și care ultima oară s-a aflat pe banca formației de primă ligă, FC Voluntari. Tehnicianul va semna, cel mai probabil astăzi, un contract valabil până în 2018, urmând să aibă funcția de director tehnic, în timp ce antrenor principal va fi Iordan Eftimie, iar secund Mihai Olteanu.

Obiectivul lui Florin Marin este promovarea în Liga 1, și în acest sezon dacă mai este posibil, dacă nu, în sezonul următor.

Noul director tehnic al CS Mioveni a fost prezent în tribune la meciul de sâmbătă, câștigat de galben-verzi cu 5-1 în fața Metalului Reșița, iar de luni a fost alături de Eftimie și Olteanu la antrenamentele echipei.”, scrie pe site-ul oficial al CS Mioveni.

CS Mioveni ocupă locul 4 în Liga 2, cu șapte etape înainte de finalul sezonului, și are 54 de puncte, cu trei, respectiv două mai puțin față de Sepsi și UTA, ocupantele locurilor 2, respectiv 3.

CS Mioveni mai are cinci meciuri de disputat în acest final de sezon al Ligii 2. Adversarii pe care îi va întâlni sunt: Academica Clinceni (a), FC Brașov (d), Luceafărul Oradea (d), CS Afumați (a) și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (d). În etapa a 35-a va sta.

Pe aceeași temă