„E foarte sigură numirea mea la CS Mioveni”. Clubul argeșean i-a găsit înlocuitor lui Pelici

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 02 May. 2017, 13:09 Liga 2

UPDATE, ora 13:00: Numirea lui Florin Marin la CS Mioveni va fi anunțată oficial astăzi de clubul argeșean. Fostul antrenor al FC Voluntari a condus în această dimineață primul antrenamentul al formației galben-verde, iar acum se află la negocierile finale cu șefii clubului.

Marin va încerca în ultimele etape rămase de disputat în acest sezon al Ligii 2 să prindă cu CS Mioveni cel puțin locul 3, ce duce la barajul pentru promovare.

„Acum sunt la discuții. E foarte sigură numirea mea la CS Mioveni”, a spus Florin Marin pentru Liga2.ro.


 

Experimentatul antrenor Florin Marin (64 ani) a ajuns la un acord pentru preluarea băncii tehnice a echipei CS Mioveni. Tehnicianul a negociat mai bine de o săptămână cu primarul din Mioveni, Ion Georgescu. Gruparea argeșeană s-a despărțit vineri seară, la mai puțin de o zi de meciul cu Metalul Reșița, de Alexandru Pelici, iar interimatul în etapa a 32-a a fost asigurat de Iordan Eftimie și Mihai Olteanu.

Florin Marin le-a mai pregătit în cariera de antrenor pe Farul Constanța, Ceahlăul Piatra Neamț, Progresul, Rocar, Universitatea Craiova, Dinamo, Astra, Petrolul, Jiul Petroșani, Dacia Mioveni, Oțelul Galați, Rapid și Poli Timișoara, pe multe dintre acestea chiar în mai multe mandate. Ultima dată, tehnicianul a antrenat echipa de Liga 1, FC Voluntari, de unde a fost demis în luna martie a acestui an.

CS Mioveni ocupă locul 4 în Liga 2, cu 54 de puncte, la doar două puncte de locul 3, care duce la baraj, și la patru trei puncte de locul 2, promovabil direct. Noul antrenor va debuta pe banca argeșenilor în jocul de pe teren propriu, cu Academica Clinceni, vineri, 5 mai, de la ora 15:30.

Florin Marin se pare că deja și-a intrat în drepturi la CS Mioveni, fiindcă duminică a fost prezent la Călărași pentru a urmări adversarele argeșenilor din campionat, pe Dunărea și UTA Bătrâna Doamnă. Antrenorul a stat, sâmbătă, și în tribună la meciul CS Mioveni – Metalul Reșița, câștigat de galben-verzi cu 5-1.

CS Mioveni mai are cinci meciuri de disputat în acest final de sezon al Ligii 2. Adversarii pe care îi va întâlni sunt: Academica Clinceni (a), FC Brașov (d), Luceafărul Oradea (d), CS Afumați (a) și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (d). În etapa a 35-a va sta.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 02 May. 2017, 13:09 Liga 2
Pe aceeași temă