Dani Coman susține că a dorit împrumutul lui Alex Ioniță la Rapid, dar nu explică și motivul pentru care mutarea a picat. Atac la conducerea clubului giuleștean

Dani Coman susține că a dorit împrumutul lui Alex Ioniță la Rapid, dar nu explică și motivul pentru care mutarea a picat.** Atac la conducerea clubului giuleștean

Dani Coman, președintele clubului Astra, susține că a dorit împrumutul lui Alexandru Ioniță (25 de ani) de la U Craiova la Rapid și că a făcut tot posibilul ca transferul să se producă. Oficialul giurgiuvenilor nu-și explică, însă, motivele pentru care mutarea a picat în ultimul moment, deși toate părțile implicate au fost de acord cu trecerea mijlocașului la formația giuleșteană.

Președintele Astrei îi atacă pe cei din conducerea Rapidului, considerând că au dezinformat în acest caz. Coman spune, totodată, că Ioniță se va întoarce la clubul care joacă la Giurgiu, dar în rest stă și se pregătește la Ploiești.

„A trebuit să aleg variantele cele mai bune pentru clubul Astra. Am avut discuție cu domnul Niculae în privința asta, gândindu-mă că Rapidul are nevoie. Am tot amânat discuțiile transferului lui Ioniță cu gândul ca Ioniță să se ducă la Rapid, o să supăr oamenii din clubul Astra acum. Eu n-am de gând să vin la Rapid în momentul ăsta. Dacă ar fi să vin la Rapid, ar trebui să-i dau afară pe cei de acolo, de la Rapid. Ar trebui să-și vadă de treaba lor. Eu mi-am rupt picioarele pentru Rapid. Sunt oameni care, și mie, și lui Daniel Niculae, și lui Vasile Maftei… ne vorbesc de rău pe acolo. În proporție de 90 la sută, Ioniță se întoarce la Astra”, a declarat Dani Coman la DigiSport.

Dani Coman ar fi cel care blochează trecerea lui Ioniță la Rapid

Rapid se înțelesese cu U Craiova, club unde este împrumutat mijlocașul și care l-a trecut pe linie moartă, și CFR Cluj, club de care aparține Ioniță, pentru al primi împrumut pe Alexandru Ioniță, dar jucătorul a fost oprit în ultimul moment de Astra Giurgiu, echipă care mai are procente dintr-un viitor transfer! ProSport a aflat că cel care a stopat mutarea este nimeni altul decât președintele Astrei, Dani Coman. Mai mult, sursele ProSport susțin că Ioniță a fost chiar amenințat de Coman că îi va distruge cariera dacă va accepta să meargă la Rapid: „Ascultă-mă bine! Dacă nu te potolești cu transferul la Rapid am să îți distrug cariera!”, i-ar fi spus Coman lui Ioniță.

Ovidiu Burcă: „Ioniță este nefericit și lipsit de încredere. Rapid este familia lui!”

Declarația de acum a lui Coman vine după apelul făcut de Ovidiu Burcă, președintele Rapidului.

„Toată lumea trebuie să înțeleagă și să accepte că cea mai bună variantă pentru Alex Ioniță este să vină la Rapid. Alex își poate relansa cariera într-un mediu unde este iubit, apreciat și respectat, înconjurat de oameni care-l cunosc foarte bine, dispuși să-i acorde încredere și timp. Orice fel de alt raționament economic este egal cu zero, atâta timp cât jucătorul este nefericit și lipsit de încredere. Rapid este familia lui!”, a spus, pentru ProSport, Ovidiu Burcă.

214 minute a strâns Alexandru Ioniță în acest sezon de Liga 1 în tricoul echipei U Craiova, pentru care a apărut în șase meciuri. Clubul oltean, care l-a împrumutat pe mijlocaș de la CFR Cluj, a renunțat la serviciile sale în această iarnă, însă vrea, la rândul lui, bani pentru a-l lăsa să plece de acum, fiindcă a achitat 100 de mii de euro campioanei.

Pe aceeași temă