Tractorul Cetate, campioana Doljului pentru a treia oară în patru ani! Echipa de la Dunăre a câștigat play-off-ul și va întâlni în baraj campioana din Teleorman

Tractorul Cetate este campioana Doljului, după ce a reușit să câștige play-off-ul Ligii a 4-a. A fost o luptă cap la cap cu o altă echipă de lângă fluviu, Dunărea Calafat, pe care formația din Cetate a depășit-o cu un singur punct la capătul celor zece etape ale play-off-ului.

În derby-urile din play-off Cetate – Calafat, fiecare echipă s-a impus pe teren propriu cu 4-1. În ultima rundă, Tractorul a câștigat cu 5-1 acasă, în fața celor de la CS Cârcea, și a sărbătorit al treilea titlu de campioană județeană în ultimii patru ani. Golurile învingătorilor au fost marcate de Sârbu (2), Țuculeanu, Stanciu și Puțintelu.

Pentru formația antrenată de Dorin Vasilică urmează acum barajul, în care va întâlni, în dublă manșă, campioana din Teleorman, Unirea Brânceni. Primul meci se va juca la Brânceni, pe 15 iunie, iar returul la Cetate, la o săptămână distanță. În precedentele participări la play-off-ul de promovare, Cetate a fost depășită de Internațional Bălești, campioana Gorjului, în 2017, ACS Șirineasa, câștigătoarea din Vâlcea, în 2016.

Un fost jucător de la Craiova, Steaua și Dinamo, în lotul Tractorului

Gogheterul echipei din Cetate este veteranul Alin Sârbu (36 de ani), autor a 25 de goluri, iar cel mai cunoscut jucător este Geo Mișu. În vârstă acum de 25 de ani, Mișu a făcut un an de juniorat la Steaua, iar apoi a fost în lotul Universității Craiova și al lui Dinamo. La numai 17 ani, el a fost chemat de Victor Pițurcă să se pregătească alături de tricolori. Tot Piți îl promovase anterior și la prima echipă a Craiovei, remarcând talentul său. Mijlocașul s-a confruntat însă cu o serie de accidentări care l-au scos din circuitul performanței, ajungând în cele din urmă să evolueze în liga județeană.

Lotul echipei din Cetate îi cuprinde pe:

portari: Ionuț Sălceanu, Alin Nica, Robert Simion, Cristian Troc;
fundași: Daniel Ochea, Ionuț Dragomirescu, Titu Cârstea, Mihai Gherghe, Daniel Ciobanu, Dragoș Țuculeanu, Elvis Chican, Răzvan Harcău, Dorin Petriș, Ionel Răceanu, Ciprian Pitulicu;
mijlocași: Răzvan Doma, Cătălin Brebenel, Costinel Stanciu, Adrian Saizu, Alin Sodoleanu, Geo Mișu, Andrei Dumangiu;
atacanți: Andrei Sărăcin, Augustin Puțintelu, Daniel Mișa, Cătălin Poenaru, Dorian Vasilică, Alin Sârbu.

Clasament final al play-off-ului Ligii a 4-a Dolj:

1. Tractorul Cetate        40p
2. Dunărea Calafat        39p
3. Metropolitan Ișalnița    31p
4. CS Cârcea             28p
5. Danubius Bechet        23p
6. UT Dăbuleni        10p   

Bucuria câștigării campionatului:

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto și video: Tractorul Cetate

Pe aceeași temă