FOTO SENZAȚIONAL | Coregrafie UNICĂ‚ la un meci de Liga a 4-a! Fanii Petrolului au arătat cât de mult își iubesc echipa

Marius ANGHEL 24 Jun. 2017, 21:29 Special

Petrolul Ploiești trăiește prin fanii ei minunați chiar dacă gruparea prahoveană a fost nevoită să o ia de la zero.

 

Suporterii „lupilor” au umplut arena „Ilie Oană” la meciul retur din barajul de promovare în Liga a 3-a, cu Dentaș Tătărești, și au oferit un spectacol de zile mari, demn de un meci din Liga 1 sau cupele europene. În tur, Petrolul și-a asigurat în mare măsură promovarea după ce a învins cu 3-0, însă chiar și așa fanii din Ploiești au venit în număr extrem de mare la stadion, aproximativ 14.000 de spectatori.

Ultrașii au pregătit coregrafii pe toate cele patru tribune ale arenei din Ploiești. La una din peluze a fost afișată o pânză imensă pe care apărea o emblemă „în lucru” a Petrolului, cu mesajul „Reconstruim Petrolul”, în timp ce la celălalt capăt al stadionului a fost pusă în mișcare o coregrafie 3D impresionantă, cu toate cele șase embleme ale clubului avute de-a lungul istoriei sale.

În rest, toți ceilalți suporteri prezenți pe stadion au primit de la organizatori și au ținut în față în primele minute ale jocului scuturi cu emblema Petrolului, precum niște gladiatori.

O pânză pe care erau desenate mai multe figuri războinice gata de luptă și „echipate” în culorile Petrolului a fost desfășurată pe toată lățimea peluzei, în timp ce mesajul de pe gard a fost unul emoționant: „Mereu în luptă să apăr ce am învățat să iubesc de la tine, tată / … Sunt vremuri tulburi, știu ce ne așteaptă”.

Marius ANGHEL 24 Jun. 2017, 21:29 Special
Pe aceeași temă