Carmen e campioana Ligii a 4-a București și merge la barajul pentru promovare. Steaua ratează obiectivul pentru al doilea an. Suporterii au făcut scandal în Regie și apoi în Ghencea

Marius ANGHEL 02 Jun. 2019, 23:35 Stiri
  • Marea favorită la câștigarea play-off-ului Ligii a 4-a București, Steaua, a comis-o la ultimul meci, a pierdut cu Carmen, scor 0-1, și a ratat pentru al doilea an consecutiv șansa de a promova în Liga 3.
  • Un autogol a decis jocul desfășurat duminică după-amiază pe stadionul Regie, iar echipa lui Daniel Iftodi va merge la barajul pentru accederea în a treia ligă, acolo unde o va întâlni pe reprezentanta județului Călărași, Mostiștea Ulmu, pe 15 și 22 iunie.
  • Ratarea obiectivului i-a făcut pe suporterii steliști să pătrundă pe teren, să facă scandal, să îi dezbrace pe jucători de echipament, să se certe cu legenda Marius Lăcătuș și apoi să mute scandalul în Ghencea.

 

Un punct, atât avea Steaua avans în clasament înaintea meciului direct cu Carmen din ultima etapă a play-off-ului și cu un egal ar fi devenit campioana Ligii a 4-a și ar fi reprezentat Bucureștiul la barajul pentru promovare. Însă totul s-a năruit după ce Alin Robu și-a trimis în propria poartă o mingea la o fază petrecută în minutul 27 în care s-a gafat  în careu în mai multe rânduri. Reușita roș-negrilor a venit cumva așteptat, după ce până atunci dominaseră jocul.

Încurajată din spate de o galerie de circa 2000 de fani, Steaua a alergat apoi tot meciul după egalare, însă n-a fost deloc lucidă, abia și-a creat ocazii și nu a reușit să înscrie.

Fluierul de final a adus haosul pe gazon. Ultrașii Stelei au rupt gardul de la peluză și au intrat pe teren, i-au alergat pe jucătorii lui Carmen și le-au făcut reproșuri roș-albaștrilor, pe care i-au lăsat fără tricouri. În plus, fanii s-au bătut și cu forțele de ordine și au fost calmați cu greu. Marius Lăcătuș a dat și el explicații în fața suporterilor și i s-a cerut demisia.

Asociația Steliștilor 1947: „Cerem demisia întregului staff și cerem să vină oameni competenți, care să merite susținere!”

Scandalul s-a mutat apoi în Ghencea. Mai mulți fotbaliști ai Stelei au relatat pentru ProSport că lotul a fost transportat în Ghencea, cu autocarul, iar acolo s-a întâlnit cu aproximtiv 500 de suporteri. Cei mai înfocați fani ai „militarilor” nu au putut trece ușor peste umilința trăită în fața lui Carmen și i-au dezbrăcat de tricouri pe jucătorii Stelei. În plus, Alin Predescu, decarul echipei și unul dintre cei mai cunoscuți steliști, a fost pălmuit!

Spiritele au fost destul de încinse și s-a discutat despre viitorul echipei, dar și despre cauzele care au dus la ratarea obiectivului. 

Ulterior, Asociația Steliștilor 1947 a publicat un comunicat:

„Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, în acești doi ani plini de idealuri din partea noastră, dar nesusținute de cei care ar fi trebuit să o facă.

Mulțumim celor care ne-au dat forța materială de a sponsoriza clubul, de a oferi prime, de a contribui la transferuri. Din păcate, încercările noastre nu s-au bucurat de susținere din partea clubului, așa cum ar fi fost firesc.

Cerem demisia întregului staff și cerem să vină oameni competenți, care să merite susținere!

E greu de spus ce se va întâmpla, căci dezamăgirea plutește în aer, însă dacă detestăm ceva mai mult decât ratarea promovării, acest lucru e „suporterul de rezultat”. Cum în mod clar nu rezonăm cu această categorie, vom continua să susținem culorile ROȘU și ALBASTRU, însă vom milita pentru schimbarea oamenilor fără caracter cu cei care au SPIRIT DE LUPTĂ‚.”

Programul etapelor play-off-ului Liga a 4-a București:

luni, 27 mai
ora 16:00 > Carmen – Progresul 3-1
Narcis Ioniță 18′, 52′, Alexandru Nechita 40′ / Marius Tudose 56′
ora 18:30 > Steaua – Dinamo 5-1
Lucas Caetano 6′, Matheos Medeiros 15′, Florin Răsdan 22′, 29′ – pen., Alin Robu 81′ /  Dacian Varga 90+1′

joi, 30 mai
ora 16:00 > Dinamo – Carmen 2-5
Dacian Varga 14′, Dinu Panait 87′ / Alexandru Nechita 10′, Florin Lungu 31′, Narcis Ioniță 45′, Stelian Stancu 58′, Hristu Chiacu 80′
ora 18:30 > Progresul – Steaua  0-2
Alin Robu 71′, Lucas Caetano 90+1′

duminică, 2 iunie
ora 13:30 > Progresul – CS Dinamo 1-1
ora 16:00 > Steaua – Carmen 0-1
Alin Robu 27′ – autogol

Clasamentul play-off-ului Ligii a 4-a București:

1. Carmen București – 11 puncte
2. Steaua București – 9 puncte
3. Progresul 2005 București – 2 punct
4. CS Dinamo București – 1 puncte

Mostiștea Ulmu, adversarul de la baraj

Câștigătoarea play-off-ului va merge la barajul pentru obținerea promovării în Liga a 3-a, care va avea loc pe 15 și 22 iunie. Conform tragerii la sorți, reprezentanta Bucureștiului va întâlni campioana județului Călărași și va juca meciul retur pe teren propriu.

Călărașiul are deja stabilită campioana și reprezentanta la baraj. Mostiștea Ulmu va întâlni campioana Bucureștiului, Carmen.

CITEȘTE și:

Steaua – Carmen 0-1. „Militarii” ratează promovarea după un meci decis de un autogol

VIDEO și FOTO | Suporterii Stelei nu au suportat că au ratat promovarea! Haos pe terenul din Regie, imediat după fluierul de final al arbitrului: jucătorii lui Carmen au fugit de frică

„Ce să se întâmple!?” Nervos, Lăcătuș a dat prima explicație după dezastrul Stelei în meciul cu Carmen. „Fiara” a luat foc și s-a abținut cu greu să spună ce va face

VIDEO | Nervii au cedat la finalul partidei care a lăsat Steaua tot în Liga 4! Fanii i-au cerut socoteală lui Marius Lăcătuș. „Fiara” a ripostat: „Bă, vezi că eu sunt băiat respectos și ascult. Dar asta nu înseamnă că sunt tolomac și tac din gură”

VIDEO | Monologul impresionant al unui fan al Stelei. Toată echipa roș-abastră a amuțit, Marius Lăcătuș a ascultat și el: „Asta să vă intre în cap, bă! Ce sunteți voi? Spuneți!”

Incidente în pauza meciului dintre Steaua și Carmen. Jandarmii au recurs, din nou, la gaze lacrimogene FOTO

O petardă aruncată de fanii Stelei a explodat lângă portarul lui Carmen. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale | FOTO

Suporterii Stelei s-au mutat în Ghencea! Jucătorii lui Marius Lăcătuș s-au baricadat în vestiar + un fotbalist a fost agresat

VIDEO și FOTO | Imaginile durerii la Steaua, după ratarea promovării! Jucători în genunchi, fotbaliști dezbrăcați în fața peluzei și momente tensionate în afara stadionului

VIDEO | Scandal în Regie. Soția unui stelist ar fi fost lovită de un jandarm, la meciul Steaua – Carmen: „E normal să dea într-o femeie gravidă? A ajuns la spital cu contracții și cu dureri”. Momente greu de privit: „Uite-l cum râde”

Au fost stabilite cele 21 de meciuri de baraj pentru accederea în Liga 3. Adversarii pe care i-ar putea întâlni Steaua în lupta pentru promovare

Marius ANGHEL 02 Jun. 2019, 23:35 Stiri
Pe aceeași temă