Dan Oprescu și cei mai buni jucători ai Slatinei se prezintă la reunirea unei alte echipe din Seria a III-a

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 18 Jan. 2016, 10:19 Stiri
Dan Oprescu și cei mai buni jucători ai Slatinei** se prezintă la reunirea unei alte echipe din Seria a III-a

După desființarea echipei Inter Olt Slatina, produsă în această iarnă, antrenorul Dan Oprescu și o parte din fotbaliști se prezintă marți, 19 ianuarie, la reunirea formației  Sporting Turnu Măgurele, care activează tot în Seria a III-a a Ligii 3.

Negocierile intense din ultima vreme par a fi ajuns la un rezultat favorabil, iar fostul technician al Slatinei ajunge marți la Turnu Măgurele, club cu care va semna probabil zilele viitoare un contract. Dan Oprescu va fi însoțit la noua echipă de câțiva dintre jucătorii importanți de la Slatina: Verdeș, Ciprian Dinu, Adrian Popa, Covalschi și Precup. Este așteptat la echipă și fostul mijlocaș de la CSM Râmnicu Vâlcea, Florian Pârvu, care mai întâi merge să discute un contract în Germania.

Câțiva dintre foștii jucători ai Slatinei au ajuns în această iarnă la echipe de Liga 1. Astfel, Căpățână și Gherghe au semnat cu Voluntari, Rogoveanu a ajuns la Chiajna, iar Fl. Ștefan are și el mai multe variante. Banii încasați din aceste transferuri vor fi opriți de Fisc, în contul datoriei clubului Inter Olt.

Echipa din Teleorman a terminat turul în Seria a III-a pe locul 5, cu 20 de puncte, la șapte puncte în urma locului 2, CN Dinicu Golescu Câmpulung. Cum liderul Inter Olt s-a desființat, lupta pentru promovare se va da probabil între SCM Pitești și Turnu Măgurele, formații care s-au întărit considerabil în această iarnă.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 18 Jan. 2016, 10:19 Stiri
Pe aceeași temă