Ionuț Radu și Bozian rămân oamenii de gol la Sebiș. Cei doi au decis amicalul în familie

Marius ANGHEL 24 Jan. 2015, 13:49 Pregătiri, amicale
Ionuț Radu și Bozian rămân oamenii de gol la Sebiș.** Cei doi au decis amicalul în familie

Național Sebiș este pe cale să încheie prima săptămână de muncă, iar Adrian Abrudean a dorit să-și vadă pentru prima oară elevii la lucru. Tehnicianul și-a împărțit lotul în două echipe, care s-au înfruntat pe parcursul a două reprize de câte 25 de minute. Testul a avut loc pe arena centrală sebișeană și s-a încheiat cu succesul formației îmbrăcate în verde.

A fost 2-0, prin reușitele aceluiași cuplu ce a făcut diferența și în turul campionatului. Ionuț Radu a deschis tabela după o combinație cu Bozian, pentru ca tehnicul mijlocaș să marcheze și el la capătul unei acțiuni personale. Cea mai mare ocazie a „albaștrilor” a fost trecută în contul lui Alex Ologu, care a trimis balonul în bară.

Au evoluat: Merșca (Miron) – Miheț, Bier, Bîrdan, Mureșan – Lazea, Apostol – Roman, Bozian, C. Călin – I. Radu (verzii), respectiv Șoltesz (Miron) – Toader, Dicu, Mardare, Neacșu – Străuț, Jighici, M. Călin, Ologu, Susan – Sulea (albaștrii). Singurul fotbalist care a rămas pe margine a fost ivorianul Dodo Digbeu, care se confruntă cu o răceală.

„A fost un antrenament util, cu implicare bună din partea tuturor jucătorilor. Nu am jucat mai mult, fiindcă după-amiază mai avem o ședință de pregătire destul de solicitantă. Acest test m-a ajutat să mă decid asupra mijlocașilor Jighici și Marius Călin, cărora le mulțumesc că au tras alături de noi în această săptămână, dar pe care nu vom conta mai departe pe niște posturi unde avem soluții mai bune. Deocamdată, Mureșan mai rămâne cu noi, o să ne edificăm și asupra lui până la plecarea în cantonament. Tot până miercuri ar mai putea sosi la Sebiș un atacant și un mijlocaș ofensiv”, ne-a mărturisit Adrian Abrudean.

Până miercuri, 28 ianuarie, data plecării în stagiul de pregătire de la Bekes, sebieșenii mai au programat câte un antrenament zilnic, exceptând ziua de duminică.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Jan. 2015, 13:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă