Soliticitare trimisă de FRF către toate cluburile: meciurile din competițiile interne să se joace în doliu până la finalul anului, în memoria victimelor din club Colectiv

Marius ANGHEL 02 Nov. 2015, 14:19 Special
Soliticitare trimisă de FRF către toate cluburile:** meciurile din competițiile interne să se joace în doliu până la finalul anului, în memoria victimelor din club Colectiv

Federația Română de Fotbal solicită membrilor săi afiliați să păstreze un moment de reculegere înaintea tuturor partidelor organizate de FRF până la finalul acestui an, iar jucătorii să poarte banderole negre pe toată această perioadă, anunță site-ul frf.ro.

„Astăzi este ultima zi de Doliu Național instituit prin Hotărârea Guvernului în urma tragediei petrecute vineri seară în București. Federația Română de Fotbal transmite, încă o dată, condoleanțe familiilor îndurerate și este alături de toți cei aflați în suferință în spitalele din Capitală. Solicităm respectuos tuturor membrilor afiliați să prelungească perioada în care comemorăm victimele tragediei, păstrând un moment de reculegere, iar jucătorii purtând banderole negre, până la finalul anului 2015”, a anunțat forul de la Casa Fotbalului.

Vineri seară, în clubul bucureștean Colectiv, 30 de persoane au murit, iar peste 180 au fost rănite, în urma unui incendiu declanșat de la artificii aprinse în fața scenei unde avea loc un concert al trupei rock Goodbye Gravity. Un număr de 146 de răniți au fost internați în 12 spitale din Capitală, mai mult de jumătate dintre aceștia fiind în stare gravă sau critică, prognosticul medicilor în cazul acestora fiind foarte rezervat.

În prezent, în spitalele din Capitală, mai sunt internați aproximativ 130 de răniți.

Articol scris de Luminița TURCU (Mediafax)

Marius ANGHEL 02 Nov. 2015, 14:19 Special
Pe aceeași temă