Șfaițer: „Chem la țintar toți factorii de decizie de la cluburi!”

07 Aug. 2012, 17:27 Special
Șfaițer:

Situația dramatică prin care trec eșalonul al doilea și al treilea al fotbalului românesc în acest sezon au determinat schimbarea din mers a sistemului competițional. Cu două serii de 14 sau 15 echipe în Liga a II-a – o cifră exactă urmând a fi anunțată vineri de către FRF, dar și cu șase serii de 13 în Liga a III-a, forul fotbalului românesc trebuie să găsească o soluție pentru reformarea din mers a acestor două eșaloane.

De aceea, pe 10 august, de la ora 11 se va desfășura la sediul federației operațiunea de stabilire a țintarului pentru sezonul 2012-2013, la ambele nivele competiționale. Totodată se vor purta discuții cu reprezentanții cluburilor care vor evolua în campionat pentru alegerea celei mai bune soluții pentru desfășurarea sezonului în curs, dar și a sezonului viitor, discutându-se și problema retrogradării și a promovării în și din Liga a II-a și a III-a.

În acest sens, unul dintre reprezentanții cluburilor din Liga a II-a în Comitetul Executiv, Cornel Șfaițer a făcut un apel la toți factorii de deciziei din cluburile aflate la acest nivel să participe la ședințele care vor avea loc vineri la sediul federației.

„Este o perioadă critică pentru fotbalul din Liga a II-a și a III-a și acum trebuie să fim mai uniți ca niciodată. Problemele financiare ale cluburilor sunt poate cele mai grave din ultimii ani, dovadă și numărul mare de abandonuri, mai ales la nivelul Ligii a III-a. Pentru a putea face ceva pentru fotbalul de la acest nivel, acum este timpul să luăm măsuri și să discutăm față în față problemele cu care ne confruntăm. De aceea, îi chem la țintar pe toți factorii de decizie de la cluburi. Știu că fiecare are problemele lui de rezolvat, dar acum, mai mult ca niciodată este timpul să facem un front comun și să vorbim aceeași limbă” a declarat pentru Liga2.ro oficialul Botoșaniului

Articol de Mihai ANDRIEȘ

07 Aug. 2012, 17:27 Special
Pe aceeași temă