România a pierdut și al doilea amical din Croația. Tricolorii n-au reușit nici de această dată să înscrie

Marius ANGHEL 21 May. 2015, 18:33 Special
România a pierdut și al doilea amical din Croația.** Tricolorii n-au reușit nici de această dată să înscrie

Selecționata sub 18 ani a României a pierdut, astăzi, la ViÅ¡njevac, și al doilea meci amical susținut împotriva reprezentativei similare a Croației, scor 0-3. La pauză, adversarii au condus cu 2-0 prin goluri reușite în minutele 19 și 40, în timp ce rezultatul final a fost stabilit în minutul 87. Marți, românii pierduseră cu 0-2.

Dintrei cei patru juniori convocați de la cluburile din Liga 2 sau 3 acum au fost titulari tot trei: Alin Dudea și Patrick Petre (ambii de la Dinamo II) și Denis Chivari (Olimpia Satu Mare). În schimb, Vlad Dragomir (ACS Poli) a intrat pe teren după o oră de joc.
 
În acest test antrenorul Andrei Spier a folosit următorii jucători: Arpad Tordai (80 Laurențiu Popescu) – Eduard Cornea (80 Alex Negrea), Alin Dudea (46 Ștefan Suru), Antoniu Matuschka, Rafa Licu – Patrick Petre (46 Nicușor Carnat), Denis Chivari (80 Sebastian Mailat), Dragoș Cojocaru, Alexandru Cicâldău (cpt.) – Cristian Ene (46 Adrian Petre), David Popa (62 Vlad Dragomir).
 
Naționala României formată din jucători născuți după/în 1 ianuarie 1997 antrenată de Andrei Spier debutează în noiembrie în preliminariile UEFA Under 19 EURO 2016. „Tricolorii” se află într-o grupă alături de Elveția, Feroe și Andorra, din care primele două se califică mai departe la Turul de Elită, ultima rundă înaintea Campionatului European.

Foto: FRF

Marius ANGHEL 21 May. 2015, 18:33 Special
Pe aceeași temă