Probleme pentru Bănel Nicoliță! Managerul și jucătorul echipei CF Făurei a fost trimis în judecată. Motivul e unul incredibil

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Dec. 2019, 18:35 Actualizat: 23 Dec. 2019, 18:36 Special
Probleme pentru Bănel Nicoliță!  Managerul și jucătorul echipei CF Făurei a fost trimis în judecată. Motivul e unul incredibil

Bănel Nicoliță (35 de ani), fost jucător la Steaua, în prezent manager și jucător la echipa de Liga 3 CS Făurei, a fost dat în judecată de un operator de telecomunicații mobile pentru că nu ar fi achitat un contract în valoare de 7.000 de euro.

Potrivit spynews.ro, care citează surse din anturajul fostului internațional, Nicoliță este acuzat că ar fi țepuit un operator de telecomunicații mobile cu telefoane în valoare de aproape 7.000 de euro. Acesta ar fi semnat, la sfârșitul anului 2018, un contract, pe firma sa, cu o companie de telefonie mobilă. Bănel s-ar fi înțeles să facă un contract pentru 17 numere de telefon, pentru care urma să achite o factură lunară în valoare totală de 300 de euro, fără TVA. În schimb, acesta a primit mai multe telefoane mobile, în valoare de aproape 7.000 de euro.

După trei luni de la semnarea contractului, reprezentanții companiei au constatat că Bănel nu a virat niciun ban. Contactat telefonic, acesta ar fi spus că nu are bani, dar că va achita o parte din datorie. Nicoliță nu a mai virat niciodată vreo sumă de bani, motiv pentru care cartelele telefonice au fost închise, iar acesta a fost dat în judecată pentru recuperarea prejudiciului.

Bănel Nicoliță a jucat în cariera sa pentru Dacia Unirea Brăila, Steaua, Poli AEK Timișoara, Saint Etienne, Nantes (ambele din Franța), Viitorul, ASA Târgu Mureș, Aris Limassol (Cipru) și CS Făurei, la acest club din urmă activând și acum ca manager și jucător. Pentru naționala României are 37 de meciuri și un gol.

CS Făurei ocupă locul 9 din 16 în Seria a 2-a a Ligii 3, cu 20 de puncte acumulate după 15 etape.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Dec. 2019, 18:35 Actualizat: 23 Dec. 2019, 18:36 Special
Pe aceeași temă