Partizan Satu Mare în liga a treia

25 May. 2009, 19:34 Special
Partizan Satu Mare în liga a treia

Partizan Satu Mare a devenit la finalul săptămânii trecute, înainte cu o etapă de terminarea sezonului, campioana județului Arad și echipa care va disputa partida de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Gruparea finanțată de Dumitru „Tie” Botizan a dominat copios această ediție de campionat, deși prea puțini îi dădeau șanse de reușită. De fapt, paradoxul e că nici oficialii Partizanului nu-și doreau să câștige campionatul, declarând în mai multe rânduri că obiectivul este evitarea retrogradării. Dar, cum celelalte echipe au fost „varză”, iar campionatul unul de amatori, cu multe meciuri în familie, pentru a aluneca mai bine grătarul de la final, Partizan Satu Mare s-a trezit în postura de a deveni campioană.

 

„Dacă eram conducător la Curtici terminam campionatul pe primul loc și aveam și șase puncte avans. Noi nu ne-am mai antrenat de patru ani, în timp ce Frontiera face antrenamente zilnice. Îmi pare rău de Cameniță, dar nu el este vinovat că nu au terminat pe primul loc”, a declarat Dănuț Drida, antrenorul campionilor. Tehnicianul Partizanului a avut contre și cu Mihai Petcuț, antrenorul Șoimilor Pâncota, o altă mare învinsă în acest campionat.

 

„Petcuț a spus că are cel mai bun lot. M-a apucat râsul când l-am auzit”, a mai spus Drida. Cert este că cele două echipe se vor întâlni în meci direct în ultima etapă de campionat, care va avea loc sâmbătă. Dănuț Drida se află la prima performanță în calitate de antrenor, după promovările ca jucător cu CFR Arad și Șiriana Șiria.


„Nu știu încă cu cine vom juca partida de baraj. Un lucru e sigur: primăria trebuie să ne să ne ajute dacă vrea echipă în Liga a III-a”, a concluzionat Drida.

 

Articol scris de Daniel BERAR

25 May. 2009, 19:34 Special
Pe aceeași temă