Nașu’ a bătut cu pumnul în masă! Liga a II-a și a III-a nu se mai amână încă o dată

25 Aug. 2012, 11:51 Special
Nașu' a bătut cu pumnul în masă!** Liga a II-a și a III-a nu se mai amână încă o dată

Federația Română de Fotbal a decis ieri ca începutul campionatelor Ligii a II-a și a III-a să nu mai fie amânat, astfel că în mai puțin de o săptămână echipele vor fi nevoite să se alinieze la start. Deși s-a pus în discuție amânarea cu încă o săptămână a competițiilor și chiar se luase o decizie în această privință, intervenția în ultimul moment a președintelui Federației, Mircea Sandu, a pus capăt acestei situații.

„Nașu” n-a mai permis încă o amânare a celor două campionate, astfel că varianta de a mai da timp echipelor ce se confruntă cu probleme financiare să găsească soluții a picat. Prin urmare, întrecerile la Liga a III-a vor începe pe 31 august, în timp ce la Liga a II-a se va da startul pe 1 septembrie. Seriile și programul vor rămâne cele stabilite în urmă cu aproximativ două săptămâni.

„S-a decis ca sezonul să înceapă la data stabilită. Nu se mai amână începerea campionatului. Seriile și țintarul rămân la fel. Cine poate continuă, cine nu, nu. FC Argeș rămâne în seria a II-a, nu se mai face nicio modificare, rămâne exact programul stabilit în Comitetul Executiv”, a declarat Gheorghe Constantin, reprezentant al cluburilor de Liga a II-a în CEx al FRF.

25 Aug. 2012, 11:51 Special
Pe aceeași temă