Mugur Porumbacu: „Am devenit o familie!”

18 Feb. 2012, 13:24 Special
Mugur Porumbacu:**

Președintele lui CS Otopeni, Mugur Porumbacu a dezvăluit o parte dintre dedesubturile Adunării Generale în care s-au ales noii reprezentanți ai Ligii a II-a în Comitetul Executiv, începând cu discuțiile și loialitățile dintre conducătorii cluburilor din eșalonul secund și terminând cu întâlnirea a 18 dintre președinți într-un restaurant bucureștean, cu câteva ore înaintea ședinței.

„Cu două săptămâni înainte de Adunarea Generală care a avut loc pe secțiuni, cu președinții echipelor din Liga a II-a, am avut discuții telefonice cu absolut toți conducătorii, pentru că țin legătura cu ei. Nu am candidat pentru un loc în Comitetul Executiv, pentru că mi se pare că domnul Cornel Șfaițer e un tip mai nimerit. I-am spus că îl voi susține și îl voi ajuta să obțină un nou mandat și eu nu umblu pe la spate, sunt un tip fair-play. Am convenit să îl propunem tot pe el pentru un nou mandat în Seria 1 a Ligii a II-a. După ce am luat acceptul majorității presedinților din Seria 1 am hotărât să îi contactăm pe cei din Seria 2. Spre surprinderea noastră plăcută, cei mai mulți l-au propus pe Constantin Gheorghe, de la Severin. La Liga a II-a nu dorim să fim dușmani, ci prieteni. Dacă noi, în Seria 1, considerăm că Șfaițer ne reprezintă bine în Comitetul Executiv, atunci de ce să nu îl alegem pe cel care îl doress și ei, în Seria 2?”, a declarat Mugur Porumbacu, în exclusivitate pentru Sport Total FM, în emisiunea >, realizată de Horațiu Sima și Mihai Andrieș

Ne-am așezat la masa tratativelor, la un restaurant din București, cu câteva ore înainte de dineul oferit de FRF la Mogoșoaia. Am vrut să fim cât de cât pregătiți, nu să ne ducem la Adunarea Generală și să se transforme totul într-un bâlci, să vorbim unii peste alții, atunci când unul ia cuvântul. Am zis să punem pe hârtie problemele și să mergem cu ele pregătite la Adunarea Generală. A fost inițiativa mea și a domnului Jean Nițulescu, de la Alro”, a adăugat președintele lui CS Otopeni.

„Toți au dat dovadă de fair-play și caracter și pot să spun că am devenit o familie, pentru că nu ne-am trădat și nu ne-am înjunghiat pe la spate. Colegii noștri au fost în asentimentul nostru. Unii nu au putut să ajungă, din cauza că drumurile erau inchise”, a încheiat oficialul ilfovean.

Sursa: Sport Total FM

18 Feb. 2012, 13:24 Special
Pe aceeași temă