Juniorii de la Sportul, campioni

14 Dec. 2008, 17:36 Special
Juniorii de la Sportul, campioni

Astăzi a avut loc finala turneului dedicat lui Franco Pascu , cu scopul de a păstra vie amintirea fotbalistului și de a reuni toți juniorii din Bucuresti dornici de afirmare. În urma finalelor disputate la Scoala Generală, nr 20, laurii victoriei au fost culeși de echipele de juniori din Regie.

 

Iată care sunt rezultatele acestei editii:

– la categoria născuți în 1994-1995: SC SPORTUL STUDENȚESC- antrenor TOM CRISTEA, partidă disputată în compania CS VOLUNTARI (scor 3-1)

– la categoria născuți în 1992-1993: ASFC SPORTUL STUDENȚESC- antrenor IONEL FULGA, în urma câștigării finalei împotriva CSCN "SPIRU HARET" – antrenor ION PESTRIȚĂ‚

"Vreau să-i păstrez numele viu!" sunt cuvintele mamei sale, Gabriela Pascu, acum însărcinată, cea care crede că poartă în pântece surioara pe care și-o dorea atât de mult Franco. Mama fostului fotbalist a declarat la finalul turneului că e mândră de toți tinerii participanți și că în fiecare an se va ocupa să organizeze multe astfel de competiții pentru a sprijini fotbalul la nivel de juniori.

 

La eveniment au fost prezenți binecunoscutul interpret Pepe, pe numele său real, Ionuț Pascu – el fiind unchiul lui Franco, foștii săi colegi de la Sportul Studentesc, Carmen Pleșea – managerul fratelui lui Franco, Giuliano Pascu – și alte personalități din lumea sportului.

 

Turneul a beneficiat de sprijinul Ministerului Educației și Cercetării, reprezentat de către domnul inspector general Nicolae Cristea

 

Articol scris de Corina Mlădinoiu

14 Dec. 2008, 17:36 Special
Pe aceeași temă