Urmașul lui Bălgrădean: „În doi ani mă văd la Steaua sau la Dinamo”

29 Feb. 2012, 16:01 Juniori
Urmașul lui Bălgrădean:** „În doi ani mă văd la Steaua sau la Dinamo

Nu mai puțin de cinci jucători din Valea Jiului se află sub pregătirea antrenorului Ilie Botezatu la Școala de Fotbal „Marcel Băban” de la Jimbolia. Cei cinci sunt luați de Minerul Uricani și Minerul Lupeni.

„Copiii au vârste cuprinse între 13 și 18 ani si sunt de mare viitor. Sunt foarte multe talente în Valea Jiului care ar trebui fructificate”, ne-a declarat Ilie Botezatu, care mai are un as în mânecă.

Cel care l-a format pe de acum consacratul portar dinamovist, Cristian Bălgrădean, mai are o surpriză pentru fotbalul românesc. Jucătorul de 18 ani, Eduard Pap, luat deja în vizorul Naționalei Under 18 are un viitor strălucit în opinia antrenorului său. „Are foarte multe din talentul și dăruirea lui Bălgrădean. Este monitorizat de multe echipe din țară și în opinia mea acesta va călca pe urmele fostului meu elev și în câțiva ani va fi la o echipă de top din România. Nu spun vorbe în vânt pentru că nu îmi permit. Așa cum am anticipat parcursul lui Bălgrădean, acum trei ani, așa îi prevăd și lui Pap un viitor bun, asta bineînțeles dacă se va ține în continuare de treabă”, a declarat Ilie Botezatu.

Și jucătorul este foarte optimist în ceea ce privește cariera sa. „Selecționarea mea la lot este un pas mare în cariera mea și sper ca pe viitor să fiu în continuare în vizorul Naționalei. Acest lucru depinde doar de forma mea. Nu vrea să fiu modest, dar dacă voi munci la fel de mult, în următorii doi ani mă văd la Steaua sau la Dinamo”, a declarat portarul de 18 ani.

Articol scris de Loredana Juglea

29 Feb. 2012, 16:01 Juniori
Pe aceeași temă