Un român e aproape să ajungă din nou la Chelsea: „Are calități fizice extraordinare!”

Mihai Andries 12 Nov. 2013, 11:44 Juniori
Un român e aproape să ajungă din nou la Chelsea:**

Tinerii jucători români devin din ce în ce mai interesanți pentru marile cluburi din străinătate. După ce Laurențiu Brănescu a ajuns la Juventus, iar George Pușcaș a făcut impresie bună la Inter, echipă pentru care a fost aproape să debuteze în Serie A, iată că un alt român s-a dus să dea probe la Chelsea.

Denis Cojocariu, în vârstă de 15 ani, a plecat ieri la Londra pentru a da probe la echipa patronată de Roman Abramovic. Denis evoluează pe postul de portar la grupa de juniori născuți în 1997-1998 de la Școala de fotbal Ardealul, coordonată de Călin Moldovan.

„Vreau să fiu cât mai concentrat, să dau totul și să fac o impresie cât mai bună. Cred în șansele mele. Doar acum câteva zile am aflat că merg în probe la Chelsea. Domn’ profesor m-a luat ușor, mi-a zis mai întâi doar că o să merg să dau probe în Anglia. De curând am aflat că este vorba de Chelsea”, a spus Denis pentru ZiuadeCluj.ro

Fotbalistul impresionează prin fizicul său, cu o înălțime de 1,92 m, corborat cu aptitudini tehnice foarte bune, iar antrenoii cred în șansele lui de reușită.

„Am fost contactați de un scouter al lui Chelsea, care a aflat despre el de la un alt impresar. A venit special să îl vadă, iar de luni (N.R. Ieri) merge în probe la Chelsea. A venit la noi de aproximativ un an, fiind de loc din Suceava. Are calități fizice extraordinare, iar tehnic este la un nivel foare bun. De obicei portarii la înălțimea aceasta sunt mai greoi, mai rigizi, dar el deși are 1,92 înălțime, e foarte agil. Dacă ar face pasul în Anglia ar fi minunat, cred că i se potrivește și vom mai auzi de el în curând”, a declarat Călin Moldovan.

Până acum, singurii români care au evoluat pentru Chelsea au fost Dan Petrescu și Adrian Mutu.

Mihai Andries 12 Nov. 2013, 11:44 Juniori
Pe aceeași temă