Pap a debutat la națională: „Mi-aș dori să se clarifice transferul meu în Italia”

13 Jun. 2012, 14:04 Juniori
Pap a debutat la națională:**

Petroșeneanul Ilie Botezatu, antrenorul consacratului de pe acum portar dinamovist Cristian Bălgrădean a mai scos un as din mânecă, Eduard Pap, portarul de 18 ani care a debutat la Naționala Under 18 într-un meci contra Suediei, 3-2.

Tănărul jimbolian a avut o evoluție foarte bună care îi dă încredere în forțele proprii în viitor. Ochit de mai multe echipe din primul eșalon, dar și din străinătate, jucătorul se călește deocamdată la Școala de Fotbal a lui Marcel Băban, sub bagheta antrenorul cu fler Ilie Botezatu.

„A fost un moment emoționant pentru mine la fel de emoționant ca și debutul unui alt fost elev de al meu Cristian Bălgrădean, ajuns și el la Națională. Este un portar de mare viitor de care vă garantez că veți auzi. Este un sportiv complex, serios și muncitor, iar visul lui de a ajunge la Naționala lui Adrian Văsăi s-a îndeplinit. Voi fii lângă el să îl sprijin să muncească în continuare pentru că va avea un cuvânt greu de spus în fotbalul românesc”, a declarat Ilie Botezatu.

„A fost tracul de debut pentru mine, mi-am făcut datoria pentru primul meu meci oficial la Naționala Under 18. Sunt foarte mulțumit că am ajuns să fiu convocat și să joc. Sper ca pe viitor să fiu convocat și îmi doresc să fac pasul spre național Under 21. În vară mi-aș dori să se clarifice transferul meu și să semnez cu un club mare precum Bologna din Italia. Pe această vrea să-i mulțumesc antrenorului meu Ilie Botezatu, un om extraordinar, care m-a susținut în momentele grele, lui Marcel Băban și Octavian Popescu”, ne-a declarat Edi Pap.

Articol scris de Loredana Juglea

13 Jun. 2012, 14:04 Juniori
Pe aceeași temă