Narcis Enăchescu, reprezentantul zonal al FC Ardealul

Marius ANGHEL 05 Jun. 2013, 14:56 Juniori
Narcis Enăchescu,** reprezentantul zonal al FC Ardealul

Antrenorul echipei de Liga a IV-a Vâlcea, Narcis Enăchescu a fost numit reprezentantul zonal al FC Ardealul Cluj. Prin colaborarea cu cunoscutul centru de copii și juniori Ardealul, Narcis Enăchescu speră să descopere tinere talente, pe care să le propună clubului din Cluj-Napoca.

„Eu colaborez cu FC Ardealul de mai mulți ani, am promovat mai mulți juniori vâlceni acolo și sunt onorat să fac parte din acest proiect. Ardealul este unul din cele mai importante cluburi de copii si juniori din România, numai în ultimii ani transferând fotbaliști de mare valoare la cele mai importante cluburi, care au ajuns și la naționala României, precum Chiriches, Maxim sau Răduț”.

Enăchescu speră să găsească în zonă tineri de mare perspectivă, ultimul produs important al fotbalulului vâlcean fiind Brănescu, transferat de CSM la Juventus. „Căutam jucători de excepție pentru a putea fi transferați la FC Ardealul, unde beneficiază de cele mai bune condiții de pregătire (antrenori, cazare, masă, bază de pregatire, școală , impresari, etc.). În momentul de față căutam jucători de perspectivă, născuți în anul 1999, care trebuie să îndeplinească mai multe condiții: valoare individuală, educație, caracter puternic, putere de adaptare”.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 05 Jun. 2013, 14:56 Juniori
Pe aceeași temă