CS Juniorul Satu Mare și-a premiat sportivii! Gardoș și fotbaliștii de la Olimpia au făcut spectacol pe teren

Marius ANGHEL 24 Dec. 2012, 14:00 Juniori

Clubul Sportiv Juniorul Satu Mare a organizat la finalul săptămânii trecute, la sala de sport a Colegiului Traian Vuia din Satu Mare, festivitatea de premiere a celor mai buni jucători ai anului 2012 din Nord-Vest-ul țării. Alături de părinții acestora și de staff-ul tehnic și administrativ, clubul sătmărean a oferit premii, cupe și medalii.

CS Juniorul Satu Mare a împlinit în acest an 3 ani de la înființare, perioadă în care a reușit să posede 150 de copii, dintre care 100 sunt legitimați, aceste cifre făcând clubul că aibă cei mai mulți copii legitimați din județ.

Iată premiile oferite:

–    „Echipa anului” – copii născuți în 2004, grupă care a fost la un pas de a se califica la turneul final. Premierea a fost făcută de Dl. Mircea Bolba.
–    „Titlul de campioană de toamnă” – s-a acordat grupei copiilor născuți în 2002. Premierea s-a făcut de Csik Tiberiu.
–    „Titlul de vicecampioană” – grupa copiilor născuți în 2003. Premierea a fost făcută de Daniel Pașca, vicepreședinte Olimpia Satu Mare.
–    „Titlul de cel mai bun jucător al clubului” – Luca Tincău. Premierea s-a făcut de Daniel Prodan.
–    „Cel mai tehnic jucător al clubului” – Toni Kanalos. Premierea s-a făcut de către Zoltan Pataki, vicepreședinte AJF Satu Mare.
–    „Cel mai bun portar” – Sebastian Moroz. Premierea s-a făcut de către Ovidiu Suciu.

Evenimentul s-a încheiat cu un joc demonstrativ de fotbal la care au participat fotbaliști din Liga I, a II-a și a III-a după cum urmează: Florin Gardoș (Steaua), Adrian Sălăjanu (FC Vaslui), Eric Bicfalvi (Volyn Lutsk), Ciprian Brata (FC Brașov), Bogdan Miron, Dumitru Munteanu (ambii de la Luceafărul Oradea), Walter Heil (Voința Sibiu), Florin Mureșan (Dinamo II), Cosmin Iuhas, Adrian Micaș, Adrian Maricaș, Robert Villand, Marius Șuta și Cristian Cozma (toți de la Olimpia Satu Mare).

Marius ANGHEL 24 Dec. 2012, 14:00 Juniori
Pe aceeași temă