ACS FC Dănuț Coman organizează un turneu de Crăciun

Mihai Andries 15 Dec. 2013, 12:26 Juniori

Centrul de juniori ACS FC Dănuț Coman are începând cu această săptămână site oficial. Astfel pe www.acsfcdanutcoman.ro veți putea găsi informații despre activitatea clubului, prezentarea grupelor de juniori, dar și informații actualizate în fiecare zi cu rezultatele obținute în campionatele județene. În plus, începând cu noul an, pe site veți putea urmări rezumate video de la diferite meciuri jucate de grupele de juniori.

ACS FC Dănuț Coman în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș și Asociația Județeană de Fotbal Argeș organizează joi, 19 decembrie de la ora 11:00, la Sala Sporturilor din Trivale, Cupa „Moș Crăciun” la grupele 2005 și 2006.
Echipe participante:

Copii născuți în anul 2005: ACS FC Dănuț Coman (antrenor Eugen Anghel), SCM Pitești, Kinder Târgoviște, Junior București, Corona Tâmpa Brașov, CSM Vâlcea.
Copii născuți în anul 2006: ACS FC Dănuț Coman (antrenor Adrian Dulcea), Școala de Fotbal Răzvan Raț, Kinder Târgoviște, Junior București, Corona Tâmpa Brașov, CSM Vâlcea.

De la ora 19:00, la Centrul de Juniori „Leonte Ianovschi”, grupele de copii și juniori vor primi cadouri de la conducerea clubului

Pavel Marius,
Manager ACS FC Dănuț Coman

Mihai Andries 15 Dec. 2013, 12:26 Juniori
Pe aceeași temă