Jiul, Vâlcea, Turda și Snagovul la un pas de neprogramare!

28 May. 2009, 18:23 Special
Jiul, Vâlcea, Turda și Snagovul **la un pas de neprogramare!

Întrunită azi la Casa Fotbalului, Comisia de Disciplină a Federației a decis ca patru cluburi din Liga a II-a să fie neprogramate în campionat începând cu data de 3 iunie din cauza neachitării baremurilor de arbitraj la jocurile de pe teren propriu.

 

Cele patru cluburi în culpă sunt FC Snagov din seria I, respectiv CSM Rm. Vâlcea, Arieșul Turda și Jiul Petroșani. Toate aceste cluburi pot evita neprogramarea dacă își vor achita obligațiile financiare către brigăzile de arbitri până pe 3 iunie.

 

Vom reveni în scurt timp cu reacții din partea cluburilor în culpă.

 

ULTIMA ORĂ‚

 

Contactați telefonic, oficialii clubului Arieșul Turda ne-au informat că datoria grupării turdene a fost achitată în cursul acestei zile și hârtiile doveditoare au fost trimise la Federație în această după amiază. Ca atare, Arieșul  a scăpat de neprogramare.

 

Ofițerul de presă al clubului FC Snagov, Toader Vlad a declarat pentru site-ul nostru că datoria se va plăti mâine dimineață, urmând ca actele doveditoare să ajungă la Federație cel mai probabil tot mâine.

 
„Nu este nicio problemă, vom plăti restanțele. Am rămas datori brigăzii care ne-a fluierat cu UTA”
, a declarat Florin Verigeanu, directorul general al CSM.

n.r:  După ce au pierdut cu 0-3 cu UTA în Zăvoi, meci în care au avut doi jucători eliminați, vâlcenii au reclamat arbitrajul tendențios al brigăzii formate din George Rădulescu (București)- Cătălin Teodor(Brăila), Liviu Guloiu (Buzău).

 

"Nu este nicio problemă pentru clubul nostru. A fost o întârziere bancară, iar suma în discuție nu este una care să ne creeze probleme, fiind vorba de o singură plată restantă, cea de la ultimul meci de pe teren propriu. Mâine se va încheia toată povestea. ",  a comentat directorul sportiv al Jiului, George Boboc.
 

Articol scris de Mihai Andrieș
 

28 May. 2009, 18:23 Special
Pe aceeași temă