Jandarmul bătut trece la atac!

15 Jan. 2009, 19:21 Special
Jandarmul bătut trece la atac!

Posibila schimbare a încadrării agresorilor, de la tentativă de omor la vătămare corporală, l-a enervat la culme pe Oșan, care spune că este imposibil ca Paul Stanciu să-l fi lovit doar cu pumnul.

Avocatul principalului agresor, Sorina Sabo, a susținut că la următorul termen de judecată va interoga un martor care susține că a lucrat cu fostul cameraman al Jandarmeriei Cluj, la ridicarea unei case, la o lună de la incident. Această afirmație l-a șocat pe Gabriel Oșan.

„Sunt niște aberații. Am să cer să i se facă testul poligraf acestui personaj. Este un martor mincinos, cum au fost și alții în acest proces. Vin martori, care nici nu au fost prin preajmă când s-a întâmplat incidentul”, a tunat Oșan, care spune că era în imposibilitatea de a depune efort fizic, la o lună după incident. „Nu puteam nici să ies cu fiul meu în parc, cum să lucrez la o casă. Este jenant că se spun astfel de lucruri”, a declarat Oșan.

Jandarmul, care se află în continuare sub tratament medical, spune că cererea avocatei Sorina Sabo de a schimba încadrarea inculpaților este puerilă. „Ei spun că nu m-a lovit cu dala, ci cu pumnul. Păi nici Mike Tyson nu putea să-mi crape capul cu o lovitură de pumn”, este de părere Oșan, care nu i-a uitat nici pe cei doi agresori cercetați în libertate.


„Toți ar trebui să plătească la fel. O dată ce vezi un om căzut jos și îl lovești cu piciorul în cap, în loc să-l ajuți, înseamnă că ești mai crud decât un animal”, a conchis Oșan.

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

15 Jan. 2009, 19:21 Special
Pe aceeași temă