În Adunarea Generală a LPF2 se va discuta despre posibilitatea de trecere la o singură serie în Liga 2: „Trebuie să decidem”

Marius ANGHEL 17 Mar. 2015, 17:16 Special
În Adunarea Generală a LPF2 se va discuta despre posibilitatea de trecere la o singură serie în Liga 2:**

Joi, 19 martie, la Ploiești, de la ora 12:00, reprezentanții cluburilor din Liga 2 se vor reuni în cadrul Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal 2 (LPF2) pentru a stabili dacă pot sau nu să se organizeze într-o singură serie din sezonul 2016-2017.

„Vrem să hotărâm cu ce vom merge în cadrul Adunării Generale a FRF. Să vedem, putem sau nu putem să ne organizăm într-o singură serie din 2016-2017. Din punct de vedere economic, după calculele pe care le-am făcut, s-a ajuns la concluzia că nu putem, dar trebuie să decidem. În sezonul următor se va merge cu două serii, doar sezon regulat”, a declarat, citat de gazetanoua.ro, președintele acestui for, Auraș Brașoveanu.

Pe ordinea de zi mai este trecută și stabilirea modului de organizare a activității ce urmează a fi desfășurată de către LPF2 în perspectiva preluării de către acest for a organizării Ligii 2 începând cu următorul sezon. În cadrul ședinței programate joi se vor face și modificări în structura de conducere a LPF2.

Marius ANGHEL 17 Mar. 2015, 17:16 Special
Pe aceeași temă