FRF a trimis cluburilor înștiințări pentru pregătirea dosarului de licență! Șfaițer face lumină

27 Feb. 2012, 17:12 Special
FRF a trimis cluburilor înștiințări pentru pregătirea dosarului de licență!** Șfaițer face lumină

Cu puțină vreme în urmă, apropierea returului băgase spaima în majoritatea cluburilor din liga secundă. Condițiile de licențiere erau drastice, iar Viorel Duru amenința echipele cu neînscrierea în campionat. Totuși, noul an avea să se anunțe de bun augur pentru formațiile din Liga a II-a.

În Adunarea Generală din luna ianuarie s-a propus ca dosarul de licențiere să fie obligatoriu pentru echipele de pe primele cinci poziții în clasament și aleatoriu pentru celelalte competitoare. Propunerea avea să fie aprobată în Comitetul Executiv.

Cu toate acestea, la mai multe cluburi au sosit înștiințări din partea FRF în vederea pregătirii dosarului de licențiere, iar conducătorii au intrat în panică. Membru în Comitetul Executiv, președintele FS Botoșani, Cornel Șfaițer a ținut să îi liniștească pe aceștia.

„Le aduc la cunoștință colegilor de la celelalte cluburi că nu au motive de temeri și pot sta liniștiți. Ceea ce s-a aprobat în Comitetul Executiv și s-a promis prin vocea președintelui Mircea Sandu rămâne valabil chiar dacă, din câte am înțeles, pe site-ul FRF nu apare nimic în acest sens. Licențierea este obligatorie doar pentru primele cinci echipe din ierarhie”, a declarat Șfaițer.

Articol scris de Raul MIHAI

27 Feb. 2012, 17:12 Special
Pe aceeași temă