FRF a admis excepția prematurității cererilor formulate de ASA și CSM. CS U Craiova stă la mâna Adunării Generale

Mihai Andries 18 Jun. 2014, 20:37 Special
FRF a admis excepția prematurității cererilor formulate de ASA și CSM.** CS U Craiova stă la mâna Adunării Generale

Ca de fiecare dată când a fost vorba de deciziile comisiilor federale în ceea ce privește cazul CS U Craiova, comunicatele FRF sunt incredibil de laconice și non-explicative. Dovadă și cel de azi:

Astăzi, 18.06.2014, în dosarul nr. 14/CD/2014, Comisia a respins excepția insuficientei timbrări invocată de Clubul Sportiv U Craiova și a admis excepția prematurității cererilor formulate de Asociația Club ASA 2013 Târgu Mureș și Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea.
 
În urma acestui anunț, CS U Craiova a anunțat pe siteul oficial că a promovat în Liga 1 și se mai așteaptă doar omologarea rezultatelor din clasament. Iată mai jos comunicatul clubului oltean
 

Mâine Universitatea sărbătorește 40 de ani de la cucerirea primului titlu de campioană a României. Cu o zi înainte a primit o veste importantă: nu doar sportiv, ci și juridic, Știința este în prima ligă.

Promovarea cucerită pe merit sportiv, pe teren, a fost confirmată astăzi și din punct de vedere regulamentar. Comisia de Disciplină a FRF a respins cererile formulate de Asociația Club ASA 2013 Târgu Mureș și Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea, astfel încât echipa Craiovei este în prima divizie.

Astfel, din noul sezon, suporterii olteni vor putea lua din nou parte, pe stadionul „Ion Oblemenco” la derby-urile tradiționale cu Steaua ori Dinamo. Așteptarea a luat sfârșit. Renaștem împreună!

În Adunarea Generală a FRF din 28 iunie se va discuta și situația echipei oltene, care momentan este afiliată provizoriu. Dacă CS U Craiova va fi afiliată definitiv, atunci se va putea vorbi concret de promovarea în Liga 1.

 

 

Mihai Andries 18 Jun. 2014, 20:37 Special
Pe aceeași temă