FC Argeș II eliminată de FCM Târgoviște

30 Jul. 2009, 19:09 Special
FC Argeș II eliminată** de FCM Târgoviște

FC Argeș II a fost eliminată din Cupa Romaniei după ce a pierdut pe teren propriu în fața celor de la FCM Târgoviște. După 120 de minute, scorul a fost 2-2, iar la penalty-uri, oaspeții au ieșit învingători după ce Avramescu a trimis în bară lovitura de pedeapsă.

 

După ce au trecut în prima fază a Cupei României de AS Berceni (scor 3-0), FC Argeș II a fost învinsă pe teren propriu de FCM Târgoviște, formație ce în acest sezon va juca în liga a III-a. Primul gol al partidei a venit în minutul 4, când Avramescu a trimis greșit mingea către Bolboașă, Săndulescu a interceptat și a trimis mingea printre cei doi jucători. Cotigă putea readuce egalitatea însă șutul trimis din lovitură liberă a fost parat cu greu de Zecheru. Cei care au marcat au fost tot oaspeții în minutul 22 prin același Săndulescu care a profitat de o neînțelegere în careu a alb-violeților. Zece minute mai târziu alb-violeții reduc din diferență prin Rover Cârstea care a deviat o minge centrată de Stoica.

 

După pauză elevii pregătiți de Cornel Iliescu și Cristi Negru au dominat meciul, reușind să egaleze în minutul 77 prin Ivănică. În minutul 85 oaspeții rămân în zece oameni după ce Gâldău a fost eliminat. În prelungiri Ivănică a fost și el trimis la cabine după un fault făcut asupra lui Zecheanu. Alb-violeții puteau înscrie golul victoriei cu 5 minute înainte de finalul prelungirilor însă șutul lui Stoica a fost respins în corner de Zecheanu. Partida a ajuns la loviturile de la 11 m iar în cea de-a patra serie, Avramescu a trimis mingea în bară, trimițând astfel pe FCM Târgoviște în faza a treia a Cupei României.

 

FC Argeș II – FCM Târgoviște 2-2 (pen. 3-4)
 

Au marcat: Cârstea (”32), Ivănică (”77) / Săndulescu (”4, ’22)

Marcatori penalty: Stoica, Cârstea, Cotigă / Moriță, Petculescu, Boros, Săndulescu

 

 

FC Argeș II: Bolboașă – Garniță, Cotigă, Avramescu, Stoica – Zaharia, Răuță, Orășeanu, Floria (”74 M. Oprea) – Cârstea, Ivănică.

FCM Târgoviște: Zecheanu – Oană, Moriță, Iuba, Mihai Petrică – Popescu, Penescu, Cernea, Boroș – Petculescu, Săndulescu.

 

Sursa: violafans.net
 

30 Jul. 2009, 19:09 Special
Pe aceeași temă