Dorel Stoica, bătut în Serbia! Lupta s-a dat pentru 500 de euro

Marius ANGHEL 30 Dec. 2013, 12:51 Special
Dorel Stoica, bătut în Serbia!** Lupta s-a dat pentru 500 de euro

Foștii divizionari A mehedințeni Cornel Mihart, Dorel Stoica și Cristian Poiană, dar și actuali jucători severineni de prin ligile inferioare din România s-au duelat sâmbătă seara în finala Cupei Kladovo la futsal, organizată în Polivalenta de pe malul sârbesc al Dunării.

La competiția de la Kladovo au participat 13 echipe, dintre care 3 au fost din Drobeta – Turnu Severin. Dacă AS Drobeta 2013 a fost eliminată în sferturile de finală, 10 Stars Severin și AS Severin Team au ajuns în ultimul act. După 4-4 la finalul timpului regulamentar, 10 Stars s-a impus cu 3-2 la loviturile de departajare și și-a asigurat premiul de 500 de euro, deși echipa din care făcea parte Dorel Stoica și Cornel Mihart, precum și câțiva foști divizionari C, părea marea favorită.

10 Stars – AS Severin Team 4-4 (3-0), 3-2 pen.
Marcatori: M. Mihăescu (2 g), Poiană, Dicu / Drăcea, Ilie, Marghescu, D. Stoica
7 metri: M. Mihăescu, L. Mihăescu, Prundeanu / D. Stoica, Petrovici
Au ratat: Poiană / Marghescu, Drăcea

10 Stars: Adelin Asan – Andrei Dicu, Mădălin Mihăescu, Cristian Poiană, Laurențiu Prundeanu, Luigi Mihăescu, Mihai Boștinaru și Lorent Stoichiță

AS Severin Team: Cristian Sorescu – Cornel Mihart, Dorel Stoica, Florin Drăcea, Lucian Brucă, Costin Dragomir, Ionuț Ilie, Costinel Stanciu, Angelo Marghescu și Gabriel Petrovici.

Delegatul echipei AS Severin Team, Daniel Giureanu, speră ca, în perioada 10-25 ianuarie 2014, să organizeze și în Polivalenta severineană un turneu similar. Câteva echipe din Serbia deja și-au anunțat prezența, iar restul participantelor vor fi formate, în mare parte, din actuali jucători de prin ligile a IV-a și a V-a din Mehedinți.

În cazul în care se vor înscrie, severinenii Dorel Stoica (Universitatea Craiova), Andrei Dicu (Minerul Motru) și Mădălin Mihăescu (Gloria Buzău) și nu vor putea evolua decât în câteva meciuri din faza grupelor, urmând să se prezinte la reunirea divizionarelor secunde la care evoluează, în timp ce Cristian Poiană, fost jucător sezonul trecut în Liga I la defuncta CS Turnu Severin, e liber de contract după experiența de șase luni de la divizionara C bihoreană CS Oșorhei și va pleca la una dintre echipele care îl curtează.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Marius ANGHEL 30 Dec. 2013, 12:51 Special
Pe aceeași temă