CS Vulcan are datorii la medicii de pe ambulanță

18 Mar. 2009, 13:29 Special
CS Vulcan are datorii la medicii de pe ambulanță

Președintele clubului CS Vulcan, Dorel Nica, spune că situația de la echipa de fotbal este sub orice critică și îl așteaptă pe primarul Ile la o discuție serioasă.

Nica a  vorbit despre situația critică de la echipa de fotbal. Oficialul a dezvăluit că această echipă are datorii imense și că a venit cu bani de acasă.

Situația este foarte grea și nu văd care ar fi soluția. Îl aștept pe domnul primar Ile la o discuție serioasă pentru că ne-a promis că ne ajută. Dacă nu ne promitea nu mai porneam la drum în campionat. Am ajuns să avem datorii chiar și la medicii de pe ambulanță care vin la meciurile de acasă. Avem nevoie de doi medici în meciurile oficiale pentru că altfel nu ne putem prezenta. Oamenii cu bun simț au venit și pe degeaba, dar nu știu cât vor mai veni așa. Avem niște datorii către ei ce trebuie achitate. De jucători nici nu știu ce să mai spun. Au jucat și s-au comportat excelent. I-am felicitat chiar și pentru egalul de pe teren propriu lucru pe care eu nu îl prea fac. Ce să le cer unor jucători care vin și joacă cu burat goală. Am adus bani de acasă, am încercat totul dar acum suntem la limită. Avem jucători veniți din alte părți care trebuie cazați și plătiți. Situația este incertă. Nu am primit nici un leu de la primărie. O tot dau cu aprobatul bugetului, dar din ianuarie și până acum chiar nu au putut găsi nicio soluție. Activitatea de la club noi nu o putem face cu vorbe că nu mai ține”, a spus președintele vulcănean.

Marin Tudorache a demisionat din funcția de antrenor principal la începutul acestei săptămâni, iar jucătorii au amenințat că nu vor mai merge la antrenamente și meciuri oficiale. Primarul Vulcanului Gheorghe Ile a promis că va merge la o discuție serioasă cu cei de al echipă pentru a pune capăt acestei tensiuni ce durează de câteva săptămâni bune.

Articol scris de Loredana Juglea

 

18 Mar. 2009, 13:29 Special
Pe aceeași temă