Cristi Bobar s-a întâlnit cu principele Nicolae al României!

Mihai Andries 06 Mar. 2013, 08:47 Special
Cristi Bobar s-a întâlnit** cu principele Nicolae al României!

Luni, sediul FRF a avut parte de un oaspete aparte în persoana lui Nicholas De Roumanie Medforth-Mills, mai cunoscut ca Principele Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai. Vizita acestuia a fost una de curtoazie, fiind prezentat președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, cu care a stat de vorbă o bună bucată de timp. Șeful fotbalului românesc i-a făcut o prezentare a istoriei fotbalului românesc, l-a invitat pe Principele Nicolae să semneze în Cartea de Onoare a Federației, după care l-a dus într-un tur al sediului.

Cu acest prilej, Alteța Sa Regală a făcut cunoștință cu oameni din conducerea forului fotbalului românesc printre care s-a aflat și Cristi Bobar, reprezentant al cluburilor din Liga a III-a în Comitetul Executiv și actualmente președinte executiv la CS Ștefănești. Noul oficial al grupării ilfovene a devenit celebru ca fiind cel mai tînăr conducător de club din istoria fotbalului românesc ajuns în Comitetul Executiv al FRF la doar 27 de ani, atunci când conducea destinele clubului CSM Reșița.

Primul lui mare examen la noul său club va veni vineri, atunci când Ștefăneștiul se va deplasa la Berceni, acolo unde se va duela cu echipa locală în derbyul returului, locul 2 (oaspeții) contra locul 1 (gazdele). Soarta meciului poate decide situația locului promovabil în Liga a II-a, deoarece o victorie a Berceniului ar distanța liderul la 12 puncte de Ștefănești și cel puțin 10 de Caracal. Asta și pentru că ocupanta locului 3 – de abia amintita Caracal – se află la 10 puncte de lider și pornește cu prima șansă în deplasarea de vineri de la Tunari.

 

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 06 Mar. 2013, 08:47 Special
Pe aceeași temă