Chirilă s-a întors la Arad! CUM COMENTEZI?

02 Feb. 2009, 07:11 Special
Chirilă s-a întors la Arad!** CUM COMENTEZI?

Antrenorul Ionuț Chirilă a plecat sâmbătă la București pentru o discuție ce putea fi, după spusele sale, salvatoare pentru clubul arădean. Tehncianul nu a dat ieri nici un semn că ar fi reușit să găsească sursele de finanțare necesare continuării activității la UTA și nici nu a putut fi contactat telefonic.

 

La Arad, lucrurile se precipită. Pentru această dimineață era programat un antrenament care riscă să nu se mai țină, dacă starea de incertitudine nu va fi risipită. Antrenorul Dan Țapoș, cel care a fost desemnat să se ocupe de pregătirea juniorilor rămași în lot în absența lui Chirilă, este hotărât să nu mai accepte situația. Acesta intenționează să își strângă lucrurile de la stadion și să plece. “Mi-a ajuns, s-a depășit orice limită. Nu mai am încredere în vorbe după ceea ce s-a petrecut toata iarna". Pe picior de plecare se află și medicul echipei: "Nu-mi doresc să plec de la UTA, dar nu mai putem continua în această incertitudine".

 

Așadar, azi se anunță o zi decisivă pentru viitorul "Bătrânei Doamne". Dacă Ionuț Chirilă nu va putea da răspunsuri clare la problemele jucătorilor și ale staffului tehnic, activitatea fotbalistică la UTA va înceta.

 

UPDATE: Antrenorul Ionuț Chirilă a venit la antrenamentul programat în această dimineață, dar nu a putut da răspunsuri clare cu privire la viitorul echipei. Singura precizare pe care a făcut-o a fost că investitorii cu care a discutat la București i-au solicitat să mai aștepte 10 zile. Astfel, agonia clubului-emblemă al Aradului se prelungește.

 

CREZI CĂ‚ MAI EXISTĂ‚ VREO ȘANSĂ‚ DE SALVARE PENTRU UTA?

02 Feb. 2009, 07:11 Special
Pe aceeași temă