Avertismentele vor fi anulate înainte de intrarea în play-off sau play-out și meciurile de baraj

Marius ANGHEL 21 Dec. 2015, 18:29 Special

În ultimul Comitet Executiv al Federației Române de Fotbal din 2015, cel de astăzi, 21 decembrie 2015, membrii săi au adoptat mai multe decizii, printre care și unele ce priveau cluburile din Liga 2.

Una dintre ele privește schimbarea / modificarea Regulamentului Disciplinar în ceea ce ține de eliminarea avertismentelor primite de jucători în timpul campionatului regulat din Liga 2 înaintea accederii în play-off sau play-out, aceeași regulă urmând a fi aplicată și după terminarea celor două turnee și disputarea meciurilor de baraj pentru promovare.

„Aprobă cu unanimitate propunerea LPF cu privire la modificarea / completarea dispozițiilor art. 40 din Regulamentului Disciplinar, cu amendamentul că sfera de aplicabilitate a dispozițiilor art. 40 se extinde și asupra Campionatului Național Liga a 2-a. Art. 40 va avea următorul conținut:

Alin. 3. Avertismentele primite în sezonul regular al Campionatului Național „Liga I” și „Liga a 2-a” nu vor fi preluate în jocurile din play-off / play-out.
Alin. 4. La jocurile de baraj din faza a III-a a Campionatului Național „Liga I” și „Liga a 2-a” nu se va ține cont de avertismentele primite de jucători în fazele anterioare, pentru niciuna dintre echipele între care se dispută meciurile”
, se arată într-un comunicat al FRF.

Tot luni s-a decis ca locul unde stă observatorul de joc în cadrul meciurilor din Liga 2 să rămână neschimbat.

„Dezbate referatul Biroului Competiții cu privire la locul din stadion unde să fie situat observatorul de joc la jocurile din cadrul Ligii a 2-a. Se decide în unanimitate ca regulamentul aplicabil să rămână nemodificat”, a fost decizia luată de membrii CEx.

Marius ANGHEL 21 Dec. 2015, 18:29 Special
Pe aceeași temă