Șpagă la Callatis – Farul? Tănasă: „A fost o nesincronizare, contabilul a numărat ceva în plus”

22 Nov. 2011, 16:56 Arbitri
Șpagă la Callatis - Farul?** Tănasă:

UPDATE 2: Președintele clubului Callatis Mangalia, Neculai Tănasă, a ținut să facă lumină în cazul declarației lui Ion Crăciunescu cum că arbitrul Ciprian Amarandei ar fi găsit mai mulți bani în plicul cu baremul de arbitraj. Oficialul Mangaliei spune că totul se datorează unei greșeli a contabilului. Tănasă are și un apel pentru președintele CCA.

„A fost o nesincronizare. Contabilul a numărat ceva în plus, cum de altfel s-a întâmplat să fie și în minus la alte meciuri. Așa este când lucrezi cu bani „cash”.

Fac un apel la președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, să se lucreze cu ordine de plată, ca să nu fie niciun fel de problemă și să fie sigur sistemul. Este o mare greșeală să se creadă că noi am vrut să dăm mită 500 de lei.

În rest, așteptăm sâmbătă prima victorie în deplasare din acest campionat pentru a avea o iarnă mai liniștită” a declarat președintele Callatisului, Neculai Tănasă.


UPDATE 1: Marcel Lică: „Cu siguranță, e vorba de o greșeală”

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, legat de afirmația făcută de Ion Crăciunescu, președintele CCA, că este convins de faptul că la mijloc este vorba de o greșeală.

„Cu siguranță, e vorba de o greșeală! Astfel de erori pleacă de la Contabilitate”, a spus Lică pentru Cuget Liber.


Centralul și un asistent au primit mai mulți bani în plic

Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, a dezvăluit un caz petrecut duminica trecută la partida Callatis Mangalia – Farul Constanța, din etapa a XIV-a a Ligii a II-a, Seria I, scor 4-0. Arbitrul întâlniri, Ciprian Amarandei, i-a spus că, la finalul meciului, a primit în vestiar plicul cu baremul, iar în interior erau mai mulți bani decât ar fi trebuit. La fel a pățit și unul dintre asistenți.

„Arbitrul Ciprian Amarandei mi-a spus că la finalul meciului a primit în vestiar plicul cu baremul, iar când a numărat banii, erau cu 500 de lei mai mult. Și unul dintre asistenți a găsit bani în plus, iar amândoi au înapoiat banii”, a declarat Ion Crăciunescu la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.

Șeful CCA este convins că la mijloc nu a fost vorba de o greșeală. „Nu cred că a fost vorba despre vreo greșeală, deoarece delegatul echipei i-a spus: «Bagă banii acolo, lasă, că așa e bine!»”, a mai afirmat Ion Crăciunescu.

22 Nov. 2011, 16:56 Arbitri
Pe aceeași temă