AJF Prahova a premiat „suporterul numărul 1″

08 Nov. 2011, 15:03 Special

Președintele Asociației Județene de Fotbal Prahova, Silviu Crângașu a premiat, duminică, la startul partidei dintre Avântul Măneciu și Petrolistul Boldești „suporterul numărului 1 al fotbalului județean”. Este vorba despre Mihai Turbatu, din Măneciu, care, în ciuda unui handicap important, acesta având piciorul amputat, nu lipsește de la niciun meci al echipei sale și, în plus, este prezent la majoritatea partidelor importante din fotbalul prahovean.

Crângașu a decis premierea acestuia la Buftea, când Mihai a încurajat din tribune echipa AJF Prahova – campioană națională pentru a doua oară consecutiv și participantă la „UEFA Regions Cup”.

Cum Mihai Turbatu este cunoscut în Măneciu drept un fan al echipei Dinamo, la nivel național, acestuia i s-a cumpărat de la magazinul oficial al „câinilor” o geacă de iarnă, fes, fular, cană, poster și fanion, toate cu emblema clubului favorit.

„Reprezintă un exemplu pentru toți, un exemplu de viață, în primul rând, pentru că a găsit în fotbal puterea de a trece peste necazuri. An de an, AJF va premia câte un suporter adevărat din fotbalul județean” – a spus Crângașu despre Turbatu, care a fost aplaudat de jucătorii celor două echipe și cei aproape 500 de spectatori prezenți la meci.

Articol scris de Marian DIMA

08 Nov. 2011, 15:03 Special
Pe aceeași temă