Adunare LPF2 de pe 19 martie are loc la Ploiești

Marian Dima, Marius ANGHEL 13 Mar. 2015, 18:28 Special
Adunare LPF2 de pe 19 martie are loc la Ploiești

Chiar dacă Prahova a rămas fără reprezentare la nivelul eșalonului secund, Fortuna Poiana Câmpina desființându-se din poziția de ocupantă a locului secund în seria a II-a, județul rămâne pe „harta de interes” a Ligii a II-a. Pe 19 martie, reprezentanții cluburilor de acest nivel sunt convocați la Ploiești, la Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal 2 (LPF2) – for care își dorește să preia organizarea acestui eșalon, din vară, după modelul „surorii” mai mari – LPF.

Ședința este programată la Hotel „Central”, de la ora 12:00, iar pe ordinea de zi, principalul punct este stabilirea modului de organizare a activității ce urmează a fi desfășurată de către Liga Profesionistă de Fotbal – Liga a II-a, în perspectiva preluării de către Ligă a organizării Campionatului Național de Fotbal – Liga a II-a, începând cu data de 01.07.2015.

Tot la această ședință se vor face și modificări în structura de conducere, ținând cont că o parte dintre cluburile cu care LPF2 a „pornit la drum” nu mai au calitatea de participanți în întrecerea Ligii a II-a. De amintit că juristul LPF 2 și unul dintre inițiatorii acestui proiect este ploieșteanul Bogdan Filcea.

Articol scris de Marian Dima

Marian Dima, Marius ANGHEL 13 Mar. 2015, 18:28 Special
Pe aceeași temă