Ziua primului meci din istoria Științei, ziua marilor amenințări! Mititelu: „CSU nu va termina sezonul în liga a II-a”

Marius ANGHEL 05 Sep. 2013, 22:20 Seria 2
Ziua primului meci din istoria Științei, ziua marilor amenințări!** Mititelu:

Ziua în care Craiova ar fi trebuit să sărbătorească aniversarea echipei-fanion a orașului s-a transformat într-un nou motiv de ceartă între oficialii celor două echipe ale Băniei. Adrian Mititelu îi acuză pe rivali că sunt repetenți la istorie și le transmite că există șanse destul de mari ca formația lor să nu termine sezonul în liga secundă.

„Cei de la CSU Craiova sunt într-o mare eroare, pe lângă faptul că stau slab cu matematica. Ei nu știu că clubul a fost înființat în iunie 1948, ci spun că acest lucru s-a întâmplat în septembrie. În septembrie a avut loc primul meci al echipei, dar ei au lipsit de la orele astea de istorie. Palmaresul este la clubul continuator, nu este un bun care se plimbă de la o societate la alta. Noi suntem continuatoarea marii echipe a Craiovei. Administrația locală folosește un stadion pe care eu l-am modernizat la tribuna oficială, echipa aceea folosește imnul și culorile echipei mele.

Alături de cine vor fi suporterii? Am informații că la meciul de sâmbătă vor veni suporteri de peste tot cu autocarele să susțină CSU Craiova, datorită influenței politice de la nivelul local. Este o manipulare politică fără precedent. Un club de mare tradiție se află în fața unui eveniment fără precedent, un partid încearcă preluarea istoriei unui club. Nu mai pot face față acestui război, se face o imixtiune așa cum nu s-a făcut niciodată. Am fost alături de primarul Olguța Vasilescu pentru că a promis că ajută clubul, nu am fost alături de partidul ei.

Nu cred că CSU Craiova va termina campionatul acesta în liga secundă, FIFA trebuie să ia măsuri. Aștept să fie retrogradați în liga a IV-a, iar culorile lor și emblema să dispară”, a spus Mititelu la DigiSport.

Marius ANGHEL 05 Sep. 2013, 22:20 Seria 2
Pe aceeași temă