„Vulturi” cu moral slab! Piteștenii vor să-și revină și s-o bată pe ALRO pentru a mai spera la podium

03 May. 2012, 13:18 Seria 2

FC Argeș va juca sâmbătă, pe teren propriu, cu ALRO Slatina. Antrenorul Viorel Dumitrescu spune că elevii săi stau foarte prost cu moralul înaintea aceste partide, iar acest lucru îi dă mari probleme pentru a pregăti acest meci.

„Singurul lucru care mă preocupă acum și la care mă gândesc este să ridic moralul echipei, sunt jucători tineri și am crezut după meciul cu Vâlcea că pot în câteva zile să le ridic moralul și să jucăm cum trebuie la Oradea. Dar se pare că avem nevoie de mai mult timp. Avem și câteva probleme de lot, Ion Marius, Ghiță care nu s-a refăcut, Garniță, Ionescu de asemenea cu probleme musculare, Stănescu accidentat la gleznă. Trebuie să dăm șanse și la alți jucători, cei care au jucat până acum se pare că nu pot ține ritmul meci de meci.

Slatina este o echipă matură, cu o posesie destul de bună dar imprevizibilă, poate să facă un meci deosebit și să ne pună mari probleme, dar în același timp să joace slab, iar noi să câștigăm ușor partida. În această partidă este normal ca noi să pornim ca favoriți numai că trebuie să rezolvăm problema mentală a jucătorilor. Dacă reușim acest lucru cu siguranță nu vom avea probleme.”, a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul grupării din Trivale.

Meci special pentru Dulcea

Partida de sâmbătă cu ALRO va fi una specială pentru Adrian Dulcea. Dulcea a activat la formația din Slatina înainte de a se întoarce la FC Argeș.

„Va fi un meci dificil. Alro este o echipă care și-a propus ca obiectiv promovarea, o echipă care a investit foarte mult, care a adus jucători cu ștate vechi în prima ligă iar acum au și un antrenor cu mare experiență. Ei vor veni să câștige la Pitești altfel șansele de a mai spera la o promovare ar deveni foarte mici. Eu consider că noi pornim ca favoriți și sper să arătăm acest lucru pe teren. Pentru mine nu este un meci special, este o echipă unde am jucat si cred că mi-am făcut treaba acolo. Eu imi doresc doar să câștigăm indiferent cine va marca.”, a declarat Adrian Dulcea

Meciul FC Argeș – ALRO Slatina se va disputa sâmbătă de la ora 11:00.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

03 May. 2012, 13:18 Seria 2
Pe aceeași temă