Voinea, golgeterul Ligii a II-a: „Îmi doresc să mă întorc la Târgu Jiu”

Marius ANGHEL 06 Nov. 2012, 15:30 Seria 2
Voinea, golgeterul Ligii a II-a:**

După „dubla” cu FC Olt, atacantul împrumutat la Damila de la Pandurii, Albert Voinea este golgeterul eșalonului secund cu opt reușite. De altfel, Voinea a fost și remarcatul antrenorului de la FC Olt, Corneliu Papură.

„Studiasem Damila, știam că jocul lor de atac se învârte în jurul lui Voinea, care are o viteză foarte bună și pentru care sunt aruncate baloane în spatele fundașilor” a explicat Papură.

Tehnicianul Damilei, Erik Lincar, crede însă că vârful mai are de învățat până să ajungă în primul eșalon. „Voinea e golgeterul seriei, dar mai are multe de învățat ca să ajungă la nivelul Ligii I, mai are de muncă ca să fie mai des pe sticlă. El are contract cu noi până în vara lui 2013, nu poate pleca până atunci” a spus Lincar.

Fiul fostului portar al pandurilor, Virgil Voinea, atacantul impresionează prin viteză și speră să revină curând la Tg. Jiu. ” Eu sunt împrumutat aici de la Pandurii, îmi doresc să ajut, sper să reușim împreună ce ne-am propus, o clasare cât mai bună. Se vede că, dacă toată lumea își vede de treabă, vin și rezultatele. Nu am primit gol pe teren propriu, secretul este un grup unit, care a fost foarte bine sudat de către antrenor. Îmi doresc să reușesc aici, la anul vom vedea ce va mai fi, normal că îmi doresc să mă întorc la Tg. Jiu și să demonstrez că merit să fiu acolo.” a declarat Albert Voinea.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 06 Nov. 2012, 15:30 Seria 2
Pe aceeași temă