Viitorul CFR-ului învață de la Claudiu Niculescu: „Mi-ar plăcea să revin în Gruia”

Marius ANGHEL 02 Apr. 2013, 16:00 Seria 2
Viitorul CFR-ului învață de la Claudiu Niculescu:**

Sergiu Negruț încearcă să „fure” cât mai multe de la antrenorul său: „Ne motivează foarte bine, și nu prin filmulețe motivaționale.”

Marcator a trei goluri în doar două etape din această primăvară, Sergiu Negruț, jucătorul împrumutat de campioana CFR la Damila, are un început foarte promițător la noua sa echipă. „M-am adaptat foarte bine și foarte repede aici, iar un amănunt foarte important este faptul ca avem salariile plătite la zi, iar primele de joc le primim imediat după meci”, spune atacantul.

Negruț nu este la primul contact cu Liga a II-a, acesta a evoluat anul trecut la Alba-Iulia, dar susține că nu există termem de comparație pentru ceea ce a trăit acolo și ceea ce trăiește în prezent. „Oamenii de la Alba nu erau la fel de serioși precum cei de aici, acolo nu se punea problema să ne primim banii deoarece nu erau, iar antrenorul întreba înainte de meci în vestiar cine vrea să joace și cine nu”, mai zice Negruț.

Fiind jucătorul celor de la CFR, evoluțiile lui Negruț de la Damila sunt urmărite cu atenție de șefii clujeni: „Chiar ieri m-a sunat o persoană din conducerea CFR-ului să mă felicite și să îmi spună să o țin așa în continuare. Mi-ar place foarte mult să revin la Cluj, însă este foarte greu să mă impun acolo datorită politicii clubului de a aduce foarte mulți jucători străini.”

Planurile de viitor ale atacantului de 20 de ani se confundă cu planurile celor de la Damila. „Urmează 3 meciuri decisive pentru noi: cu Bihor, UTA și Poli, iar pentru mai departe sper să am evoluții cât mai bune și să joc cu Damila în Liga I.”, conchide Negruț

3 goluri în două meciuri a marcat Negruț pentru Damila

100 de mii euro este valoarea de piață a jucătorului conform transfermarkt.de

Claudiu Niculescu îmi oferă o mulțme de sfaturi si trucuri care mă ajută în teren deoarece aici evoluez pe postul pe care el a făcut istorie
Sergiu Negruț, atacant Damila

Articol scris de Claudiu RUS

Marius ANGHEL 02 Apr. 2013, 16:00 Seria 2
Pe aceeași temă