Vătăjelu revine la Vâlcea ca adversar: „Este un meci special pentru mine”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 Apr. 2014, 19:05 Seria 2
Vătăjelu revine la Vâlcea ca adversar:**

Fostul jucător al CSM-ului, Bogdan Vătăjelu, va fi sâmbătă adversarul echipei pregătite de Claudiu Niculescu. Vâlcean la origine, fundașul stânga Bogdan Vătăjelu este unul dintre titularii obișnuiți ai echipei din Bănie după transferul său, din iarnă, de la Metalul Reșița.

„Cred că meciul cu Vâlcea este unul deschis oricărui rezultat. Noi venim la Vâlcea să câștigăm și să ne consolidăm astfel poziția din play-off. Avem jucători foarte valoroși, cu mare experiență, acest lucru se cunoaște. Și Vâlcea este mai puternică, a luat în iarnă jucători valoroși ca N’Kongue sau Todea. Nu este decisiv acest meci, mai sunt 30 de puncte în play-off, oricine poate promova”, crede internaționalul de juniori.

Vătăjelu speră ca fanii vâlceni să îl aplaude pentru evoluțiile sale sub tricoul CSM-ului. „Am ceva emoții, mă întorc acasă, pe stadionul unde am jucat 2 ani, e un meci special pentru mine. Sper să fie un joc frumos, peste nivelul Ligii a II-a, îmi doresc să vină multă lume la meci și să aibă o atitudine de fair-play față de mine, pentru că am jucat și eu doi ani la CSM. Este posibil să promoveze ambele echipe, unul din visele mele este să joc în viitor în Liga I pentru Vâlcea”.

Bogdan Vătăjelu și-a avertizat colegii în privința atacantului vâlcean Christian N’Kongue, cel care a marcat de două ori în ultimele trei jocuri. „Trebuie să fim atenți până în ultima clipă, Vâlcea a câștigat patru jocuri în prelungiri. Chris este pericolul numărul unu pentru noi, mi-am atenționat colegii în privința lui, pentru că îl cunosc foarte bine. Și când jucam împreună la Vâlcea, Chris era atuul nostru în echipă, sunt convins că este la fel și acum”.

Derby-ul penultimei etape din sezonul regulat, jocul CSM Râmnicu Vâlcea – CS U Craiova se dispută sâmbătă, de la ora 17.00, în Zăvoi.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 Apr. 2014, 19:05 Seria 2
Pe aceeași temă